Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Saturday, April 16, 2011

About Shaklee


Shaklee?? Ape tu? Barang ape?

Ini adalah antara soalan yg sering Fai dengar bila menceritakan tentang Shaklee kpd kawan2 dan family. Brand Shaklee ni dah lama sebenarnye. Dah lebih 50tahun kat pasaran dunia. Shaklee xde stokis, tapi cuma ada branch. Tu pun kat KL, Penang, Ipoh, JB, Kota Bharu & Kota Kinabalu. Tetapi anda masih boleh mendapatkan produk Shaklee dari distributor..Salah satunya,Fai laa. Hehehe...Kat bawah ni serba sedikit latar belakang Shaklee. Jom Baca...


FALSAFAH PRODUK SHAKLEE

Selama lebih 50 tahun, generasi demi generasi telah bergantung pada Shaklee kerana telah membuat sesuatu yang berbeza dari yang lain iaitu mencipta produk yang SELAMAT dan terbukti BERKESAN.

Misi kami di Shaklee ialah memberikan kehidupan yang lebih baik dan sihat kepada sesiapa sahaja. Kami membantu dengan cara mengeluarkan produk-produk kesihatan yang terunggul dan anda akan rugi sekiranya tidak berkongsi dengan rakan-rakan mengenainya. Setiap produk yang kami keluarkan telah direka cipta untuk memperbaiki taraf kesihatan tanpa kompromi dan tidak merosakkan alam sekitar.


Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.

Fai hanya berkongsi info kerana Sharing is Caring... Pilihan di tangan anda *-^

LAYARI laman WEB RASMI SHAKLEE...DISINI

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015