Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, April 15, 2011

First experience with Shaklee

Hai... Actually blog ni baru jer "dilahirkan" beberapa hari. Hehe... Blog ini memang khas untuk berkongsi rasa dan pengalaman tentang Shaklee. Sesiapa yg dah makan Shaklee jgn malu2 nk share pengalaman korang dgn Fai tau. Hehehe...

Fai & hubby baru jer makan vitamin Shaklee ni 6 hari. Fai makan B Complex, Vit C & Vita-Lea (Trial Pack Set A)... Mase baru2 makan macam2 rase ade. Rase pening kepala, macam nak batuk, selsema. Rase macam nak demam pun ade. Hubby sampai cakap "vitamin ni betul ker x?" Hehe.. Merujuk kpd Kak Cery, die ckp: Tu semua adalah healing crisis. So, don't worry. Teruskan makan & u'll feel better.

Selalu bila balik kerja, hubby mesti mengadu sakit2 badan, letih, rase x larat. Sampai rumah jer kesian tgk hubby, penat semacam jer. Alhamdullillah, sejak makan vitamin Shaklee ni xda dgr hubby mengadu sakit2 badan lagi. Balik rumah pun hubby dah x kepenatan. Siap boleh stay up sampai 1.00am siapkan kerja. Bile bangun pagi badan rase segar dan bersemangat jer nak pegi kerja. Hehe...

Yang penting kena konsisten mkn vitamin Shaklee & kena byk minum air, paling sikit 2 liter sehari yerk *-^

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015