Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, April 15, 2011

No More Period Pain!!!

Just want to share... My period pain has gone with Shaklee *-^

Hari selasa lepas Fai kena period pain yg teruk. Kaki sejuk, perut cramp (betul ker eja ni) sampai x boleh bangun. Kak Cery suruh makan B Complex 2 biji & Ostematrix 4 biji. Tpi Kak Cery pesan kena minum banyak air. Lepas makan jer terus rase semacam kat perut. Tapi.....

Alhamdulillah... Dlm 15 minit, no more period pain. Sakit2 tu semua dah pegi. Hihihi... Fai boleh bangun n buat kerja rumah macam biasa. Tido pun sangatlah lena. Hehe.. Sangat2 teruja dgn kesan vitamin Shaklee ni. Lepas ni dah x payah telan pain killer lagi.

Sekarang ni just continue & consistent makan Shaklee. X sabar nak tengok hasilnye. Hehehe...

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015