Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, April 18, 2011

Diyakini Halal 100%

Fai pasti masih ramai di antara kita yang tidak tahu apa itu Shaklee. Malah ada yang tidak pernah dengar pun nama Shaklee ni.Hehe... Sama la macam Fai dulu. Org cakap tak kenal maka tak cinta. Sejak try vitamin Shaklee ni, terus jatuh cinta. Sebab kesannya sangat la best!! Hehe...Eh,melalut la pulak. Sebenarnya Fai nak share tentang status Halal Shaklee ni. Jom kita baca kat bawah ni...

Artikel diambil dan diedit dari SINI:

Produk Shaklee yang dihasilkan di US untuk dipasarkan di Malaysia mendapat pengiktirafan status halal oleh ISA (Islamic Services of America).

Kepada anda yg yang masih ragu2 tentang status Halal Shaklee, boleh rujuk SIJIL HALAL dibawah ini. Ada juga customer yang called sendiri ISA dan pihak ISA dah pun mengesahkan sijil ni ASLI.

Jika anda tidak percaya/masih ragu2,anda boleh hubungi ISA.
Akhir kata...Fai bersyukur ditemukan dgn produk Shaklee ni...Alhamdulillah...

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015