Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, May 23, 2011

Resepi lazat bancuh ESP... I LOVE ESP very3 much!!!

Salam Ceria & Selamat Pagi Isnin semua... Semoga hari ni dan hari2 mendatang memberikan keceriaan dan kebahagiaan kepada saya dan anda semua. Hehe... Cuti Sabtu Ahad lepas Fai x berkesempatan untuk update blog, banyak urusan.. (hehe, mcmlah busy sgt)...

Berbalik kepada tajuk kt atas tuu... YES!!! Fai sudah I'M IN LOVE WITH ESP... Baru seminggu minum ESP ni, tapi... Wallauweh,kesannya amatlah marvelous. Kulit muka makin licin, bile sentuh pipi ni rase licin dan lemut jer tekstur kulit muka ni... Ahaks... Part yang paling best,bila bangun tido muka dah tak berminyak. Alhamdulillah... Fai dah jumpe penyelesaian kepada masalah yang selama ni menghantui diri. Hehe... Muka Fai ni kalo time panas, memang akan nampak sangat3 berminyak. Now dah tak payah nak pakai cream yang berjenis2 bagai untuk kurangkan kesan berminyak kat muka... Cukup dengan vitamin Shaklee + ESP... Sangat3 hepi ok *-^

Hubby pun suke minum ESP, sedap katanya. Tak perlu tunggu Fai buat,kadang2 hubby dah requst awal2 for ESP. Hahaha... Sekarang ni setiap hari Fai akan bancuh ESP for breakfast and before sleep. Memang dah jadi minuman wajib untuk kami berdua tau. Hehe... Fai bancuh ESP dengan Orange Juice Peel Fresh... Rasanya??? Mmmmmm, memang marvelous!!!

Kat bawah ni Fai nak share cara2 bancuh ESP. Especially yang baru beli atau dah lama beli tapi dah bosan asyik bancuh dengan plain water jer. Basically satu sudu besar ESP dibancuh bersama satu mug air suam. Air suam ni samada air suam kosong (plain water); ataupun air milo yang suam; ataupun air ribena suam; ataupun dengan jus oren suam (jus lain tak sure sedap ke tak? tak pernah try...

Ini resepi cara2 bancuh ESP yang anda boleh pilih dan try:

  • ESP + Fresh Milk
  • ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu. After few hours, blend/shake it and mix with 1 sudu ESP. Bukan sahaja bertenaga & boost milk production malah energized)
  • ESP + SusuAnmum
  • ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
  • ESP + Nesvita 3in1
  • ESP + jus twister tropicana ESP
  • ESP + Ribenahttp://www.blogger.com/img/blank.gif
  • ESP + any fruit juice (tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
  • ESP + Milo/Horlicks
  • ESP + sirap bandung


PERINGATAN: Jangan bancuh ESP dengan Air Panas yerk sebab air panas akan memusnahkan kandungan protein yang terdapat dalam ESP ini.

Untuk fakta lain tentang ESP anda boleh klik di sini... Berminat nak cuba dengan ESP? Retail price RM150 , tetapi hanya RM131 setelah diskaun 15% menggunakan ID Fai...

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015