Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Saturday, June 18, 2011

Anda perlu tahu apa yang anda makan... Ia AMAT PENTING!!!

N3 ringkas jer sbb byk hal yg nk disettlekn. Hehehe... Harap dapat membantu anda di luar sana. Niat Fai hanya ingin berkongsi because sharing is caring *-^

Pemilihan suatu makanan tambahan (vitamin) adalah sangat berbeza dari pemilihan membeli kereta. Kita boleh tahu bila kereta itu tidak berfungsi dengan baik. Jika rosak ia boleh dibaiki atau diganti. Kesilapan membeli makanan tambahan menyebabkan kesan jangka panjang. Tiada penyakit yang terjadi semalaman. Ketahui apa yang anda masukan ke dalam mulut anda kerana kesihatan anda beberapa tahun lagi adalah akibat dari apa yang anda makan sekarang.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015