Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, June 14, 2011

LATEST PROMOSI + TIPS EKSLUSIF... Untuk anda yg impikan kulit wajah bersih, berseri dan awet muda…

PROMOSI ISTIMEWA JULY UTK MEREKA YANG MAHU KELIHATAN CANTIK, BERSERI DAN AWET MUDA. Ramai yang tak tahu kebaikan GLA ini. GLA (Asia Linolenik Gama) merupakan sejenis asid lemak Omega-6 yang berfungsi menstabilkan hormon di dalam badan. GLA ini sesuai untuk lelaki dan wanita.

Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.

Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. Vitamin E ini dapat membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriti sel. Tawaran ini sangat terhad!

Jika anda berminat, sila dapatkan konsultasi dari Fai cara pengambilan yang betul dan Fai akan berikan Tips Terkini untuk keberkesanan pengambilan vitamin terutama buat anda yang impikan kulit wajah yang bersih, berseri dan awet muda…Lain2 kisah & testimoni untuk kulit cantik… Klik HERE


credit

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015