Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, June 3, 2011

Shaklee GBS... Ianya EKSLUSIF hanya untuk customer kami...

Anda tahu apa beza membeli produk suplemen di luar dgn membeli dari kami??

Alhamdulillah kami kini sudah makin maju setapak dengan menyediakan laman sosial(SHAKLEE GBS)di Facebook untuk kami berinteraksi dengan semua customer kami. Sebarang kemusykilan boleh ditanyakan di laman sosial ini... Namun sebarang konsultasi lebih kepada customer dan pengedar sahaja. Kami juga turut berkongsi segala petua dan cara hidup sihat selain topik penyusuan...

Sekiranya anda adalah customer Fai dan belum dijemput ke laman sosial ini, sila emailkan kepada Fai (nnurfairuz@gmail.com) ID FB anda supaya mudah bagi Fai untuk "mengADD" nama anda dalam group tertutup ini. Ianya adalah TERTUTUP dan Fai perlu menjemput anda untuk menyertainya.

Sebagai customer, anda sangat berharga bagi Fai...
Semestinya laman tertutup ini EKSLUSIF hanya utk anda...

Ni komen salah seorang customer group kami setelah berada didalam Laman EKSLUSIF itu...

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015