Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, July 4, 2011

Untuk ibu2 menyusu/hamil yg bercadang nak berpuasa... Jom baca apa kata Liza dari Brunei...

Hari ni dah 1 Syaaban... Lebih kurang 28 hari lagi kte semua akan menyambut Ramadhan. Saya percaya ramai di kalangan kita sekarang tengah giat nak ganti puasa ataupn puasa sunat sempena Syaaban. Alhamdulillah... Biasanya saya akan mengesyorkan pengambilan Performance Drink dan juga ESP/MealShake untuk yg berpuasa...

Mari baca apa kata Puan Liza,seorang ibu menyusu dari Brunei...Diambil dari SINI...
__________________________________________________________________________________________________

Antara produk yang paling glemer dan hot sepanjang Puasa adalah Performance Drink dan ESP/ Meashake...


Kenapa Performance Drink? Ianya minuman berglukos yang mengandungi formula opticarb iaitu membantu badan kita cergas sepanjang hari walau berpuasa. Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula dalam darah yang penting bagi tenaga, otot dan paras bendalir yang perlu bagi penghidratan yang wajar. Ia membantu si ibu tidak dahaga sepanjang seharian berpuasa. Satu [1] canister(tin) hanya berharga RM82.50 ala2 jus tang orange flavor.

Untuk dapatkan harga istimewa utk produk-produk di atas atau inginkan pek trial jika ada kekangan budget, sila sms atau email kepada saya di nnurfairuz@gmail.com or 019-7428120

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015