Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, August 26, 2011

Salam Aidilfitri dari Fai & Hubby...



Hari ni keje mood dah ke laut. Haha... Ramai officemate yg dah cuti...

Tahun ni pengalaman 1st beraya sebagai isteri. Mesti best. Hehe... Insyaallah petang raya Fai balik kampung di Yong Peng. Tak sabarnye nak jumpe my lovely ibu and adik2. Nak bercerita panjang dgn mereka... Nak jumpe pak cik, mak cik, adik2 sepupu especially kamooo (Nau, Affan & Affnan)... Hehehe...

Di kesempatan ini, Fai & Hubby memohon ampun dan maaf atas salah silap sekiranya ade vitamin2 anda yang terkurang bilangannya, order yg lambat sampai, container yg mungkin dah rosak apabila sampai di tangan anda dan etc... Kami juga menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf kepada ibu ayah, mama abah, adik2 dan sesiapa jer yg sudi singgah di blog kecil ini. Sesungguhnya yg baik itu datangnya dari Allah & yg buruk tu datangnya daripada kelemahan kami berdua...

Jutaan terima kasih kami ucapkan kepada semua baik dari alam maya atau realiti yang memberi sokongan sejak blog ini dilahirkan pada April 2011.

Blog ini akan di update semula pada 04 Sept 2011. Tapi anda tetap boleh melakukan pesanan seperti biasa ya ;)

Akhir kata, Salam Aidilfitri dari Fai & Hubby (Ayie)...

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015