Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, September 7, 2011

Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor dan kawasan yg sewaktu dengannya... Juga penghantaran terus ke seluruh Malaysia menggunakan pos laju...

Fai ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yg sudi berkunjung dan membaca apa yang Fai coretkan di sini setiap hari.


Yes, Fai adalah pengedar sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Bagi sesiapa yg tinggal berdekatan Pasir Gudang seperti Plentong, Megah Ria, Sierra Perdana, Masai, Taman Scientex bla3 dan anda nak COD vitamin2 Shaklee boleh SMS Fai... Kalo Fai free time tuu, insyaallah vitamin akan sampai di depan pintu rumah anda. Hehe... Tetapi tidak terhad di Johor sahaja ye... Kerana hampir 90% customer Fai adalah mereka dari alam maya, yang mana penghantaran brg2 adalah melalui Poslaju ke seluruh Malaysia.

Dan blog ini adalah tempat Fai berkongsi tentang supplemen, kesihatan dan kecantikan khas utk semua... Semoga Allah beri kekuatan kepada kte semua dlm menempuh dugaan hidup sbb hidup di dunia ni hanya pinjaman jer. Fai hanya mampu berdoa setiap kali ujian datang... Fai sentiasa ingat pesan "Mama" Fai (MamaFaiz) agar sentiasa semat dlm hati dan jgn mengeluh setiap kali ujian melanda, istigfar byk2... Bak kata mama di blognya "setiap yg jadi adalah kifarah utk dosa2 yg lepas atau paling tidak pun, ianya peluang utk merebut pahala dan meningkatkan iman.. Bykkan beristigfar...kita adalah hambaNya,kita layak diuji..."

Hanya kata2 di bawah sebagai pembakar semangat setiap kali dilanda ujian dariNya...

"TIDAK akan datang kelapangan melainkan selepas kesabaran dan tiada kesenangan melainkan selepas kesusahan"

Pesanan anda akan sampai ke pintu rumah/pejabat anda dalam masa 1-2hari bekerja melalui Poslaju dgn syarat anda membuat pesanan sebelum pukul 4ptg.
Anda boleh emel/ sms/ Fai utk membuat pesanan.


No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015