Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, September 15, 2011

Vitamin E, vitamin awet muda... Jom campur vitamin E dalam masker susu untuk awet muda...

Hari ni saje jer nk share petua awet muda. Hehe... Actually Fai pun baru jer nak try masker dari MamaFaiz ni... Masker Susu utk awet muda dan siNgkirkan noda wajah... Selalunya Fai buat Jom kite tengok macam mana caranya...

Caranya: Campur 1 sudu vitamin E (dapatkan dari satu kapsul vitamin E), tambah 2sudu kecik plain yogurt, 1/2 sudu teh madu, + sedikit jus lemon. Campur rata. Usapkan ke seluruh wajah dan biarkan meresap selamat 15 minit. Basuh muka dengan air hangat hingga benar-benar bersih.Jom kita sama-sama jadi awet muda... ^-*

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015