Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Saturday, October 15, 2011

Jari hampir putus... Alhamdulillah tak perlu implan.......


Semalam masa jalan-jalan di blog Adda... Terkejut Fai tengok gambar nii... Ngerinyeeee... Tiba-tiba terus rasa mcm loya... Jom kita baca kisah dari Adda... dipetik dari blognya
_________________________________________________
Ya Allah..mula2 Adaa dapat gambar jari Sarah, naik bulu roma ni, meremang! Sarah ni junior Adaa masa di Sekolah Tun Fatimah (nama penuh tau hehe) dulu..bulan lepas dia ada msg Adaa tanye tentang supplement yang sesuai untuk ibu jari tngan kiri dia yang hampir putus dek kes memotong ayam..(rajin masak nih). Ini gambar selepas 3 jam accident..ngerriiii
after 3 hrs
Disebabkan teruk kecederaan tu, so Dr buang lah kuku tu n sambung balik jari yang hampir putus tuh..dan disbbkan terbalut kuat sangat, maka jadilah mcm ni.

selepas balutan dibuka
Mengikut kata Sarah, doctor pun tak sure jari tuh boleh hidup ke tak dan kene consider untuk buat implant lah kalo gagal berfungsi semula kan..sian dia..n doctor cuma bg ubat tahan sakit dan antibiotik..so apa yang Adaa suggest? Adaa bagi Sarah try ESP + VIT E + VIT C + ZINC + VITALEA untuk mempercepatkan process baik luka, pertumbuhan sel baru then add lagi basic H untuk cuci2 luka  semua..dan after about 2 weeks gitu Sarah MMS gambar terbaru..

dah elok!

Percaya tak, belum pun sampai sebulan, jari cik adik ni dah jadi mcm ni..dan yang paling best..tak perlu buat implant!! Doctor sendiri pun terkejut tgk healing process yang sgt cepat ni hihi Sekarang Sarah masih meneruskan pengambilan Shaklee dan harapnya jari tu akan cantek seperti sebelum accident ye cik Sarah =)


Bagi yang berminat untuk mencuba Vitamin Shaklee ni Adaa sangat galakkan sbb sangat bermutu dan berkualiti kalau tak, takkan Shaklee jadi peneraju makanan kesihatan dan tambahan for almost 55 years kan.  Jika mahu mencuba, boleh mulakan dengan optimum set..berbaloi untuk diri dan wang anda..betulll cubalah sendiri. Adaa sendiri dah jatuh chentaaa hehee...


_____________________________________________________ 

Dalam kehidupan seharian, kita sering berhadapan dengan pelbagai cabaran dan tugasan yang memerlukan kita membuat pilihan. Nak atau tidak, kita kene buat pilihan yang bijak. Dari segi makanan tambahan, bagi Fai memilih jenama Shaklee merupakan langkah bijak untuk nutrisi yang lebih baik. Kenapa? Shaklee menggunakan bahan semulajadi bukan sintetik, iia tidak mendatangkan mudarat kepada badan anda... Ia juga bukan ubat berasaskan dadah....dan yang paling best, jenama Shaklee ini telah berada di pasaran lebih dari 50tahun. Harganya juga berbaloi dgn wang ringgit yang dilaburkan... Fai berani cakap macam tu sebab Fai sendiri dah  merasainya. Hanya yang dah cuba akan faham maksud yang Fai cuba sampaikan ni... Hihihi ^-*  

 

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015