Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, October 31, 2011

Ketiadaan entri terbaru sehingga 2 November...

Buat semua pembaca yang rajin singgah di sini (ada ker pembaca setia??)... Hihi... Fai nak bagitahu bahawa beberapa hari ni blog ini tidak akan diupdate dengan entri terbaru... Kerana Puan Belog ingin berehat. Bunyi macam serius jer kan? Takde lah, saje nak rest beberapa hari. Nak refresh balik mana2 yang dah tepu. Hehe...  Bagi anda yang sentiasa nantikan promosi terbaru kami, insyaallah 3 Nov Fai akan update untuk anda ^-^

gambar sekadar hiasan ^-*Anyway, sebarang pertanyaan/konsultasi mengenai vitamin masih tetap boleh dilakukan melalui 
SMS | Email di 019-7428120 atau nnurfairuz@gmail.com ^-^

1 comment:

Salina@IbuAqil said...

bercuti ye.. selamat bercuti.. ;)

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015