Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, November 8, 2011

Kuku cantik dengan Vitalea/Multivitamin... Bukan itu sahaja, anda perlu tahu ada banyak lagi kelebihan Vitalea...

Salam Aidiladha semua... Alhamdulillah... Walaupun raya kali ni Fai dengan hubby jer yang masak berdua, tapi semuanya berjalan lancar. Seronok walaupun agak kepenatan, hehehe... Lepas ambil fil di Hospital Sultan Ismail, kami beraya (eh,mcm aidilfitri pulak.hihi) kami ke rumah kakak ipar Fai pula. Lepas makan-makan, kami terus ke Kluang, my kampung. Hihihi ;p

Eh, dah ke laut pula. Fai bukan nak cerita kisah raya pun. Sebenarnya Fai nak bagitahu, masa duduk sembang-sembang dengan hubby di rumah atok Ahad lepas. Hubby tetiba bagitahu Fai "syg, cuba tengok kuku abg ni. dah takde lagi la garis-garis kasar" Fai pun belek la kuku en.hubby. Yup, memang betul garis-garis kasar tu dah takde. Alhamdulillah... Ni semua berkat konsisten consume vitamin Shaklee... Ni yang membuatkan Fai SEMAKIN CINTA dengan Shaklee... Hihihi ^-*

 sekarang dah tak macam ni tau...hihi... 
(sumber mr.google)

______________________________________________________________


Fakta ringkas:

Vitalea/Multivitamin | Produk pertama by Dr. forest C. shaklee.

Makanan tambahan yang seimbang dan paling komprehensif di dalam sains Shaklee yang mampu dimiliki. Vita-Lea diformulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.




Ianya dikatakan killer product of Shaklee kerana ianya adalah multivitamin beserta iron yang sangat penting untuk pembentukan darah dan sel. 

Vitalea banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid @ beguk (penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam vitalea kita). 

Supplement penting untuk diet atau slim yang mana walau kita kurang makan namun pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang...

Perbezaan Shaklee

Kemajuan Saintifik

  • Disokong oleh tujuh kajian klinikal

Mengandungi Sistem Penyerapan Bioaktif

  • Teknologi salutan mikro membantu dalam pembebasan segera di dalam perut untuk meningkatkan penyerapan asid folik dan vitamin B penting yang membantu menghasilkan dan memelihara sel-sel baru.

Kualiti yang luar biasa

  • Lebih daripada 340 ujian kualiti dilakukan setiap kali Vita-Lea dihasilkan

1 comment:

Ummi said...

Info yang bagus fai... TQ sharing :)
Jika sudi singgahlah blog saya
ummirdinacong.blogspot.com

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015