Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, November 28, 2011

Rahsia terbongkar... KENAPA Vitamin E ni dikenali sebagai "Vitamin Cinta"... Jom hadiahkan untuk pasangan anda...

Rasanya masih belum terlambat lagi Fai nak ucapkan Salam Maal Hijrah 1433H buat semua pengunjung setia Cerita Tentang Cinta... Fai sentiasa doakan semoga anda semua berada dalam perlindungan kasih Allah SWT. Sempena Maal Hijrah ni, Fai dengan rendah hati ingin minta maaf jika ada salah silap sejak blog ini diwujudkan. Mungkin ada yg tidak senang bila Fai tinggalkan link masa blogwalking ke "rumah" anda... Niat Fai BUKAN hendak menjual, TAPI hanya ingin berkongsi kebaikan dgn anda semua. Sambil2 tu Fai nak tambah kenalan alam maya, sebab Fai ni terrramat pemalu orgnya. Memang segan nk tegur depan2 ni, kalo kat blog takpe sebab tak nampak muka. Hihi... Semoga pertambahan tahun baru ini memberi lebih erti  dalam kehidupan kita semua, dan semoga apa yg Fai kongsikan di sini dapat memberi manfaat kepada orang lain...

Ehhh, lupa pulak pada tujuan asal. Fai sebenarnya nak BONGKARKAN RAHSIA tentang Vitamin E ni... KENAPA Vitamin E dipanggil VITAMIN CINTA??? Ia menarik... Especially untuk bakal2 pengantin dan juga untuk pasangan suami isteri. Vitamin E dikatakan membantu menghangatkan hubungan suami isteri?? Thanks Pn Nurul Aula atas info yg dikongsikan ini...

 

Kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dan menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya. Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurang nya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “sexual desires" dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih baik.
Antioksidan yang seimbang dalam VITAMIN E bertindak menghalang penghasilan radikal bebas akibat tekanan. Nitrik oksida membantu pelancaran darah di alat sulit lelaki dan membantu ereksi yang lebih baik. Maka VITAMIN-E memang terbukti membantu lelaki terutama yang mengalami tekanan akibat kerja atau masalah kesihatan.
Pengambilan VITAMIN-E berdosage tinggi iaitu 600-800 IU setiap hari membantu badan wanita menghasilkan estrol dan progesterone untuk mengimbangi lebihan estrogen dalam badan.  Kondisi di mana “estrogen berlebihan” akan menyebabkan symptom PMS,  seperti risau,  kembung perut,  sakit kepala,  sengugut dan “mood swings” yang sememangnya akan menganggu keadaan diri seorang wanita.



Vitamin E ni bukan untuk en. suami jer tau... Anda termasuk Fai juga kena mkn vitamin E ni. Kenapa? Kerana pengambilan vitamin E dikatakan membantu wajah kita kelihatan muda berseri. Awet muda gitu... Kerana vitamin E membantu melambatkan proses penuaan.


Ada byk vitamin E di pasaran, macam mana nak pilih yg terbaik??
Ambillah vitamin E yang asli, iaitu - alpha tocopherol... Cuba check label pada botolnya... dan pastikan vitamin E itu beserta selenium agar penyerapan berlaku dengan lebih baik.

 
Selain mengeratkan keintiman suami isteri, apa lagi khasiat Vitamin E?
Jika anda konsisten dgn Vitamin E yg berkualiti, anda akan lihat kedutan pada bawah mata atau tepi mata beransur hilang. Selain itu vitamin E bagus untuk kulit... Ia membantu mengawal kolestrol, merendahkan triglycerides, bagus untuk saraf, mengecilkan pori-pori pada wajah... Membantu atasi kulit kering, berkudis, dan banyak lagilah... Tak tertulis rasanya kebaikan vitamin E semulajadi nii... Ermmm, tahukah anda?? Vitamin E juga boleh mencerahkan warna kawasan sekitar aerola ^-*






Vitamin E semulajadi yg berkualiti pilihan Fai... Tentulah Vitamin E jenama Shaklee...

Kerana Shaklee mempunyai vitamin E yang mengandungi keperluan lengkap oleh tubuh iaitu 400iu. Ianya vitamin asli (alpha-tocopherol) dan beserta unsur selenium








Nak tahu pilihan suplemen yg bersesuaian dgn budget dan masalah anda? Sila hubungi Fai di nnurfairuz@gmail.com atau 019-7428120. Setiap pembelian dari sini, anda layak menerima SPECIAL FREE GIFT, jadual mkn dan  tips ekslusif yg berkaitan, serta konsultasi percuma berterusan (after sales service)... ^-*

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015