Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, December 14, 2011

Tercari-cari vitamin yg bersesuaian dgn masalah anda?? Mungkin yg anda cari ada di sini...

Shaklee telah menerajui industri makanan tambahan sejak penemuan MULTIVITAMIN PERTAMA pada tahun 1915 oleh Dr Shaklee... Sejak bersama Shaklee pada April 2011, Fai amat2 berpuas hati dgn apa yg Fai pilih sekarang. Bagi fai, memilih makanan tambahan dari jenama Shaklee merupakan langkah yg bijak...


Anda tercari2 makanan tambahan yg bersesuaian dgn masalah kesihatan anda?? Cuba lihat senarai vitamin semulajadi Shaklee di bwh ini. Mungkin yang anda cari ada disini...

 Dengan memilih Shaklee, 3 perkara yang anda perlu yakini... Ia sentiasa selamat, berkesan dan semulajadi (mesra alam)...

 
Jika ada yg berminat utk mencuba vitamin/produk Shaklee, hubungi Fai di 0197428120 | nnurfairuz@gmail.com | FB Fai CeritaCinta... Anda boleh dapatkan setiap vitamin/produk pada harga diskaun yg cukup2 istimewa. 

 


Setiap pembelian di Cerita Tentang Cinta | Anda layak menerima hadiah istimewa percuma, jadual mkn dan tips ekslusif yg berkaitan, konsultasi percuma berterusan (after sales service) dan anda juga layak dijemput ke group ekslusif tertutup diFB.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015