Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, March 29, 2012

Kenapa perlu beli ESP?? Boleh tak kalau nak beli vitamin jer, tapi tak nak ESP?? WAJIB baca... Pasti anda akan jatuh cintaaa dgn ESP

Jika berkemampuan, Fai pasti akan sugget anda untuk add on sekali ESP dengan setiap pembelian vitamin. Kenapa ye?? Jom baca….. Credit to all my laling in Jutawan Group ^_^



Esp adalah protein, ianya bantu sihatkan sel. Sel yang sihat dapat menyerap vitamin lain yg diambil dgn lebih baik. Kalo sel tak sihat, vitamin akan ambil masa lebih lama utk diserap dan beri kesan pada kita. Sbb tu Fai akan syorkan setiap customer untuk add on ESP  dgn setiap pembelian mana2 vitamin. Sbb bila amik ESP, sel badan jadi sihat… Bila sel dah sihat, vitamin2 tu semua akan diserap dgn cepat oleh bdn berbanding mereka yg tak ambil vitamin bersama ESP…  Its true… Mostly customer yg amik vitamin dgn ESP, pasti akan repeat order lagi sbb kesannya memang tersangattt best… (pssttt: sebenarnya mereka ni semua termasuk Fai, dah jatuh cinta dgn ESP. hihihi) 







Kenapa ESP Shaklee??



BONUSNYA… Kulit semakin gebu, anjal,berseri, awet muda… bantu pudarkan parut2 di muka, hilangkan jerawat kat muka… bertenaga… dll…







Hubungi Fai di 019-7428120| nnurfairuz@gmail.com untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan Fai (",) 






* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. (I'm Shaklee Independent Distributor)

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015