Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, March 20, 2012

Kulit muka bebas jerawat, semakin gebu, licin dan “flawless’ dengan ESP (soy protein) Shaklee…


Semua customer yang ada masalah jerawat, jeragat dan masalah lain yg berkaitan kulit muka... Fai akan cadangkan untuk add on ESP (Soy protein) Shaklee untk kesan yg optimum… Kenapa perlu add on ESP??

Jom baca apa yg Puan Lia tulis tentang ESP dan masalah jerawat ni...

ESP membantu baik pulih masalah kulit berjerawat? Mcm tak percaya pulak.. tapi serius… itulah kenyataannya.. Cuba baca fakta dibwh ni..

Kajian American Journal of Clinical Nutrition terbitan Julai 2007 menunjukkan kaitan antara makanan yang rendah dengan indeks glisemik dan pembaikan masalah jerawat. Kajian mendapati dalam tempoh 12 minggu, jerawat berjaya dikurangkan dengan lebih baik di kalangan kumpulan peserta yang mengambil makanan dengan kandungan glisemik gula yang rendah berbanding kumpulan yang mengambil makanan yang tinggi dengan karbohidrat. Secara umumnya, selain makanan berkarbohidrat ringkas yang tinggi, pengambilan makanan tinggi lemak tepu, makanan berminyak dan bergoreng, bergula akan memberi impak yang lebih ketara kepada masalah jerawat. 








Tahukah anda?? Energizing Soy Protein Shaklee adalah makanan tambahan (protein) yg indeks glisemiknya rendah. Pilihan tepat dan terbaik utk anda yg mempunyai masalah kulit berjerawat... Sebab tu la Fai akan suggest semua customer agar add on sekali ESP ni, ianya sangat membantu mereka yg ada masalah berjerawat. TAPI ada syaratnya tau??? Kena DISIPLIN minum ESP... Tak boleh skip2…


Kenapa Fai pilih ESP?? Kerana ia memenuhi 7 kriteria panduan pilih suplemen protin dannn yang paling penting. Harganya tersangatlah berpatutan dengan kualitnya… dannn yang pasti… anda akan terus JATUH CINTA dgn ESP ni. Dah la sedappp, buat kita rasa kenyang, best pulak untk kulit… Banyakkk kebaikan lain yg anda akan rasa sendiri. Hehe… Eh, Fai tak paksa anda untk beli ESP ye. Yang penting, pastikan protein soya yg anda pilih tu memenuhi 7 kriteria di atas...





Pssttt: Klik gambar untuk panduan vitamin yg membantu dalam penjagaan kulit muka ^___^






Hubungi Fai di 019-7428120| nnurfairuz@gmail.com untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan Fai (",)






* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. (I'm Shaklee Independent Distributor)

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015