Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, March 22, 2012

Produk penjagaan kulit boleh menyebabkan kanser?? Berhati2 dgn apa yg anda pilih...

Menurut laporan yang dilakukan oleh Environmental Working Group, sebanyak 33% produk perawatan kulit mengandungi sekurang-kurangnya satu bahan yang boleh menyebabkan kanser

Berhati-hati dengan produk kecantikan yang anda guna. Pilihan di tangan kita semua. Pilihan Fai... semestinya Shaklee kerana ianya semulajadi, selamat, tiada pewarna tiruan, tiada pengawet, tiada silika gel... dannn yang paling penting Shaklee dijamin HALAL ^_^
 
 
 Sharing is caring...
Vitamin untuk penjagaan kulit muka
Rahsia kecantikan Mizz Nina
Rahsia kecantikan dengan ESP (Soy protein)
 

Hubungi Fai di 019-7428120| nnurfairuz@gmail.com untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan Fai (",) 


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. (I'm Shaklee Independent Distributor)

2 comments:

Emilia Emira said...

sekarang banyak sangat produk yang buat orang rambang mata...

Ms Fai said...

^_^

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015