Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, April 2, 2012

Hadapi Dengan Senyuman...

Macam2 yang terjadi Sabtu lepas... Fuhhh... kalut, sedih, emosi... Semua ada... Kte ni hanya merancang, tapi semua ditentuka olehNya kerana Dialah sebaik2 perancang... Semoga dugaan ni mematang kami berdua dan beri pengajaran kepada kami berdua. Walau apa pun, Fai bersyukur... Ape yg terjadi tu memang ada hikmah disebaliknya. Alhamdulillah, terima kasih Ya Allah.... Malam tu layan Konsert Mania, tertarik dgn lagu Dewa 19 yg dinyanyikan oleh Awi Rafael... Liriknya memang betul2 kena dgn apa yg Fai dan en hubby lalui sepanjang hari tuu... Jom layan...

Hadapi dengan senyuman
Semua yang terjadi
Biar terjadi
Hadapi dengan tenang jiwa
Semua... Kan baik baik saja


Bila ketetapan tuhan
Sudah ditetapkan
Tetaplah sudah .
Tak ada yang bisa merubah
Dan takkan bisa berubah

Relakanlah saja ini
Bahwa semua yang terbaik
Terbaik untuk kita semua
Menyerahlah untuk menang


Boleh dengar lagunya di SINIOleh itu, maka (tetapkanlah kepercayaanmu) bahawa sesungguhnya tiap-tiap kesukaran disertai kemudahan, (Sekali lagi ditegaskan): Bahawa sesungguhnya tiap-tiap kesukaran disertai kemudahan.
(Al-Insyirah: 5-6)

1 comment:

suesue said...

hadapi dgn senyuman :)

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015