Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, April 18, 2012

Testimoni customer... Rahsia kulit cantik menawan...!!

Ada yg mempunyai masalah jerawat, jeragat, masalah kulit sensitif... etc.... dan nak cuba vitamin ni... tapiii..... masih ragu2 dgn keberkesanannya... Jom baca apa kata mereka yg dah gunakannya... Walaupun pada peringkat awal pengambilan vitamin ada yg mengalami masalah jerawat yg teruk, tapiii selepas mereka bersabarrr melalui tempoh "healing crisis"..... Alhamdulillah, dgn izin Allah lepas tu semua berpuas hati dgn kesannya... Parut semakin pudar... Muka semakin flawless... licinnn... gebuuu... anjalll... Jerawat nak tumbuh balik pun malu2 jer... Hehe...  Kesan pengambilan vitamin ni tak sama dgn semua org, ianya bergantung kpd cara pemakanan seharian dan juga vitamin apa yg diambil... Harap ianya dapat membantu anda yg mempunyai masalah yg sama... ^_^




Testimoni dari rakan FB Fai :






Alhamdulillah, berkat kesabaran beliau... Akhirnya masalah jerawatnya dapat diatasi....




Testimoni dari Yasmin :

“Akak tengah wat pe tu? Akak saya nye muka da besrsih ckt taw..Da kurang bekas jerawatnye, pas2 jerawat da kurang tumbuh. Suke sangat sebab xyah pakai krim pun muke leh bersih cepat. Hehe..Thanx kak..”

Bestnya saya rasa..Bila customer happy, saya pun happy..AlhamduLILLAH..saya tak nafikan sesiapa yang mengambil set ni dalam 1-2minggu pertama memang kulit muka akan nampak perubahan yang positif dan kesan yang menakjubkan..Saya sendiri pun mengambil set ni dan merasai perubahan yang ketara dalam 1-2minggu pertama..kulit jadi licin, berseri, parut jerawat hilang, jerawat pun susah nak keluar...



thanks sis Farah








Vitamin apa yg mereka ambil ni?? Klik SINI untuk details setiap vitamin... Dapatkan konsultasi dari Fai sebelum membeli mana2 suplemen agar Fai boleh bantu anda untuk memilih yg terbaik untuk kesan yg optimum dan juga bersesuain dgn budget anda...  ^_^






Kulit muka bebas jerawat, semakin gebu, licin dan “flawless’ dengan ESP (soy protein) Shaklee… 

 

Kenapa ESP menjadi pilihan ramaiii?? 

 





Hubungi Fai di 019-7428120| nnurfairuz@gmail.com untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan Fai (",)






* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. (I'm Shaklee Independent Distributor)

1 comment:

MamaEma said...

jarang sekali ada jerawat batu

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015