Recent Articles

Search This Blog

Loading...

Tuesday, June 12, 2012

Nak kulit cantik dan berseri?? Vitamin E jawapannya... Tapi tak cukup dengan Vitamin E jer tau... Jom baca vitamin apa yg diperlukan untuk kulit cantik berseri, licin, gebu dan bebas jerawat...


Alhamdulillah, selesai sudah conferrence Shaklee Sabtu lepas di One World Hotel... Sangat2 teruja dan semangat tengok kawan2 naik pentas amk award. Congrats all..!! Hehe.. 

Bulan ni ramai yang tanya Fai tentang set kulit. Semua nak cantik berseri untuk hari raya nanti. Ada juga yang dah standby untuk majlis kahwin hujung tahun ni... Alhamdulillah, semakin ramai mempunyai kesedaran untuk cantik secara semulajadi dgn suplemen SHAKLEE yg UNGGUL... 100% SEMULAJADI, HALAL dan SELAMAT.. Details untuk vitamin yang membantu penjagaan kulit muka boleh klik di SINI... Bawah ni Fai cuma ringkaskan jer ye. Banyak urusan, nak cepat.. Hihi...

  • B Complex – untuk kulit dan rambut yang sihat dan cantik.

  • Vitamin C – melindungi kulit kita daripada radikal bebas yang boleh menyebabkan kedutan pada wajah.  Ianya melindungi kulit wajah daripada terkesan dengan sinaran matahari.

  • Vitamin E with Selenium – Vitamin E Shaklee adalah kombinasi dengan selenium. Apa fungsi selenium ini? Selenium ialah mineral antioksidan yang berfungsi untuk keanjalan tisu.  Ianya juga melindungi kulit wajah dari pancaran ultraviolet (UV rays) yang boleh menyebabkan kanser kulit.  


Vitamin C >>> for Collagen..
B Complex >>> for Beauty..
Vitamin E >>> untuk Awet Muda..


Mudahkan?? Dan hasilnya... Memang super marvellous…!! (credit)




Jangan lupa add on sekali ESP ya... Kenapa perlu ESP?? 

Esp adalah protein, ianya bantu sihatkan sel. Sel yang sihat dapat menyerap vitamin lain yg diambil dgn lebih baik. Kalo sel tak sihat, vitamin akan ambil masa lebih lama utk diserap dan beri kesan pada kita. Mostly customer yg amik vitamin dgn ESP, pasti akan REPEAT ORDER sbb kesannya memang tersangattt best… (pssttt: sebenarnya mereka ni semua termasuk Fai, dah jatuh cinta dgn ESP. hihihi) 


  
Jom baca kisah mereka yg dah cuba vitamin untuk masalah kulit mereka... Semoga ianya bermanfaat buat semua ^__^



details pada gambar di bawah, diceritakan sendiri oleh beliau dalam group khas untuk customer kami ^_^









After 1 month and 2 weeks menggunakan VIT E... Inilah hasilnya... Kulit rasa lebih flawless.. Sekarang ni dh stat guna vit e & vit c.. Alhamdulillah.. Hasil yg lebih positive.. Bekas jerawat dah makin hilang.. 



















Hubungi Fai di 019-7428120| nnurfairuz@gmail.com untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan Fai (",) 




 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. (I'm Shaklee Independent Distributor)

1 comments:

Cikgu Vina said...

hihi..sy pun amek supplemen shaklee jugak..best!

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Total Wellness Program

Anti-Aging
Vivix

Anti-Oxidants
CarotoMax, Vitamin C, Vitamin E, Vivix

Athma, Sinus (Resdung), Allergy, Hives (Gegata), Eczema
Alfalfa, B Complex, Vitamin C

Breastfeeding Set
Vitalea, B Complex, Vitamin C, Alfalfa, ESP, Ostematrix, Omega Guard, Performane Drink

Children's Health
Chewable Vitalea, Chewable Vitamin C, Omega Guard, MealShake

Confinement Set
Vitalea, B Complex, Vitamin C, Zinc, Vitamin E, ESP, Omega Guard

Diabetes Set
Fiber, GLA Complex, B Complex, Vitamin C

Gout Set
Fiber, Performance Drink, Omega Guard, Alfalfa

Immune Booster
NutriFeron

Men's Health
Vitalea, B Complex, Vitamin C, Vitamin E, Ostematrix, Omega Guard, PD

Preggy Mommies
Vitalea, B Comples, Vitamin C, ESP, Ostematrix, Omega Guard

Skin Care
B Complex, Vitamin C, Vitamin E, ESP, Ostematrix, Vivix

Students' (12 years ++)
Vitalea, B Complex, Vitamin C, Lecithin, Omega Guard

Weight Management
Fiber, Lecithin, Cinch Shake Mix, Cinch energy Tea Mix

Individuals that don't like pills @ tablets
Meal Shake, ESP, Vivix, NutriFeron