Recent Articles

Search This Blog

Loading...

Wednesday, June 6, 2012

Sharing... Masker semulajadi dengan VITAMIN E Shaklee...


Jommm cubaaa... Fai dah cuba, kesannya?? Memang BEST...!!! Masker vitamin E ni memang MARVELLOUS!!! Fai baru try dua hari... sapu sebelum tidur... bangun pagi rasa muka sgt2 flawless, licinnn, gebusss. Tak payah dah nk tepek bedak sejuk. hihi... Sape2 yg ade vitamin E Shaklee tu cubalah ya. Kesannya memang superb...! InsyaAllah... :))) 
(Credit to Master Cery atas perkongsian ini)

Bulan ni promo VITAMIN E murah gilos... Dah peruntukkan sebotol ni buat masker... Sebiji sebelum tidur... Baru start dua mlm. Bangun pagi... GEBUS je rasa..
 
Sebelum tidur
Sapu sebiji vitamin E sebelum tidur (untuk muka Fai, sebiji vitamin E tu boleh guna untuk 4-5 hari)
Caranya, vitamin E tu cucuk dgn jarum dan picit perlahan-lahan sampai keluar minyak vitamin E dan sapu keseluruh muka nipis2.
Pagi 
Sapu muka dgn plain yogurt dan biarkan selama 5-10min... Memang best..! Fai campur yogurt tu dgn sesudu kecil ESP. Tepek kat muka sampai rasa kulit muka menegang (sampai yogurt tu kering). Besttt sangat masa ni, kalah masker yg kte dok tepek mcm topeng tu... Lepas dah kering tu terus basuh dgn pencuci muka. Memang lembut jer rasa kulit... Hihi..
 
ni la yogurt yg Fai guna :)




rupa dalamnya mcm ni la, memang cair..


campur dgn 1 sudu kecil ESP
 
lepas mix dengan ESP, jadi mcm kekuningan
 
 
Ada dua bulan lagi nak raya... Jommm pakat2 jaga muka kasi cantik untuk raya nanti...! Tak payah beli kosmetik mahal2, inject2 botox sume... Tak payah guna masker2 yg chemical tu semua..... ni PURE VITAMIN E ni... Sebiji sehari baru bape sen..... ^_____^









Hubungi Fai di 019-7428120| nnurfairuz@gmail.com untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan Fai (",) 






* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. (I'm Shaklee Independent Distributor)

0 comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)