Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, June 8, 2012

Tips Kulit Muka Licin Berseri dengan VITAMIN E SHAKLEE

Bulan ni VITAMIN E MURAH GILOS...!! Memang laku, macam pisang goreng panas...!! Semua ramai2 dok pakat2 nak cantikkan muka denagn vitamin E... Vitamin E ni bukan untuk makan jer tau, malah banyakkk lagi yg kita boleh buat >>> untuk putihkan kulit, licinkan kulit, hilangkan parut... bla bla bla... Yelah kan, lebih kurang lagi 2 bulan jer nak raya ni. InsyaAllah kakau kita konsisten dari sekarang, kulit muka kita akan di"transformasi'. Hehe... 

Jommm sama2 amalkan tips ni... ^___^



gambar sekadar hiasan ye kawan2... credit


1) Susu Tepung Putihkan Wajah
************************
Ambil setengah cawan susu tepung dan campurkan dgn 2 setengah sudu teh air bersih dan sebiji vitamin E Shaklee. Gaul sehingga sebati. Pupurkan ke muka selama 5 - 10 minit. Kemudian bilas dgn air bersih. Amalkan dgn 2 - 3 kali seminggu. InsyaAllah wajah akan nampak lebih putih dan bersih.



2) Licinkan Kulit Wajah
******************
Ambil putih telur dan campurkan dgn sedikit madu (utk kulit biasa) @ limau nipis (utk kulit berminyak) beserta sebiji Vitamin E Shaklee. Celupkan tisu ke dlm campuran putih telur tadi dan letakkan seluruh muka selama 15 - 20 minit. Tunggu sehingga kering dan tarik tisu tersebut. 'Whitehead' dan bintik hitam akan tertanggal bersama. Lakukan 2 kali seminggu utk kesan yg memuaskan.




3) Menghilangkan Parut Jerawat
************************
Mula-mula ambilkan sedikit madu dicampurkan dengan bedak sejuk dan ditambah dengan sebiji vitamin E Shaklee. Insyaallah petua ini dapat menghilangkan jerawat yang kebanyakannya masalah ini dirasakan oleh setiap wanita.




4) Kulit Muka Licin Berseri
********************
Ambil satu sudu besar Yogurt (perisa natural)kemudian tambahkan sebiji Vitamin E Shaklee, kemudian sapu pada keseluruhanbahagian muka. Buat seperti masker.. biarkan beberapa minit hingga yogurt tersebut kering kemudian cuci muka dengan air bersih. Ulang setiap 3 kali seminggu anda akan nampak hasilnya muka akan kelihatan licin, berseri, segar dan mengelakkan daripada kulit muka kering..


Selamat Mencuba... Moga dapat Kulit Licin Berseri lepas ni.:-)






Pssttt... Nantikan testimoni bergambar... TRANSFORMASI dari kulit berminyak, kusam tak bermaya >>>>> kulit LICIN, GLOWING... BEBAS MINYAK... Tunggu ya ^__^








Hubungi Fai di 019-7428120| nnurfairuz@gmail.com untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan Fai (",)






* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. (I'm Shaklee Independent Distributor)

3 comments:

IntaNBerliaN said...

vit e mmg bgus utk kulit :-)

Marya Yusof said...

As salam Ms Fai,

Akak mmg cari vitamin for my skin...dah tua ni kan... Tp tulah kalau kat Msia boleh jgk akak order dgn kamu... :)

Harga post mahallah yang... :( Lgpun risau xsampai sb bila melalui Canada biasanya dorang akan bukak... Takut tak lepas! Melepas akak nnt... huhuu

Fai Shaklee said...

wasalam sis Marya,hehe.. nanti kalau akak ada balik Malaysia roger2 la ye. boleh Fai pos ke akak vitamin2 ni ^__^

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015