Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, July 5, 2012

July Special OFFER >>> Sustained Release Vitamin C 500mg

nak SIHAT ambik VITAMIN C,
nak CANTIK ambik VITAMIN C,
nak nampak MUDA ambik VITAMIN C,
perokok tegar ambik VITAMIN C,
masalah resdung ambik VITAMIN C,
ibu MENGANDUNG, MENYUSU, BERPANTANG ambik VITAMIN C...


Boleh dikatakan semualah amik vitamin C... Untuk Julai ni, Shaklee (M) Sdn Bhd menawarkan tawaran menarik Sustained Release Vitamin C 500mg. Jadi bagi penggemar setia Vitamin C Shaklee, anda mmg bertuah dan teruja... kan kan??

Sumber Vitamin C Semulajadi yang Disalurkan Jam demi Jam

 
Tubuh kita sering kehilangan vitamin C semasa melakukan aktiviti harian.  Vitamin C dengan pelepasan berperingkat dapat membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan. Vita-C 500mg yang semulajadi ini membantu menyediakan vitamin C yang diperlukan tubuh.  Ia juga membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.

 


Meh sini Fai tolong buatkan kira2 untuk anda ye...
Sebotol vitamin C Shaklee ada 180 biji, iaitu untuk 6bulan penggunaan. Sebiji vitamin C Shaklee khasiatnya menyamai 7 1/2 biji buah oren. Sebiji buah oren kat pasaraya lebih kurang RM0.80 - RM1.00...
Kalau 7 biji buah oren lebih kurang RM5.60 - RM7... 1 biji vitamin C Shaklee lebih kurang RM0.50 jer tau... See?? Betapa murahhhh nya vitamin C Shaklee ni. Jimattt sangat... Jadi, apa pilihan anda???Jadi jika anda mencari hadiah buat diri sendiri, atau buat yang tersayang, buat ibu, kakak, kawan, adik, isteri...atau sebagai hadiah perkahwinan atau sesiapa sahaja... Why dont't u grab this offer?? Sangat berbaloi2... Pasti teruja dan tak menyesal... Hiks ^___^

Fai Shaklee 
Shaklee Independent Distributor 
ID Shaklee : 852741 
HP: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015