Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, July 25, 2012

Testimoni customer: "Masalah jerawat/jeragat, parut semakin pudar..." Sekadar berkongsi kegembiraan mereka dengan anda...

Seronok bila baca komen-komen best dari customer tentang kebaikan yg mereka terima lepas consume Shaklee after a few months. Alhamdulillah.. Takde lah Fai nak claim melampau tentang Shaklee ni. Tapi ianya boleh membantu anda memperbaiki taraf kesihatan kepada yg lebih baik...  ^__^

Jom baca sikit info tentang Vitamin E sebelum Fai share dgn anda testimoni2 customer yg happy dgn perubahan mereka sejak ber"Shaklee"...
 
  • Vitamin E is one of the important vitamins for skin problems. It is sometimes referred to as the dermatologist’s best friend.
  • A woman who suffered from a reddish, scaly and crusty blotches the size of a nickel all over her skin, was completely cleared with vitamin E. She was given high does of vitamin E daily, and a special cream containing E vitamin was applied to the skin 2 times in a day. Her skin was completely cleared in 5½ months.
  • Vitamin E also works well with vitamin C in making skin less susceptible to acne. For normal skin treatment, a 400 IU of vitamin E (dry form), taken 1-3 times a day, is recommended.
  • For external application, use vitamin E oil (28,000 IU per oz.) externally on the skin for healing abrasions and scar tissue.




Semoga testimoni yg dikongsi ni memberi manfaat kepada semua... Fai seronok sangat setiap kali dapat tolong anda perbaiki masalah kesihatan kpd yg lebih baik dari sebelum ni. Alhamdulillah, dgn izin Allah jua...












Testimoni my hubby... Kulit muka licinnn, parut pun pudar2 jer... ^__^



Mempunyai masalah kulit sehingga menyebabkan anda kurang self confident dan malu nak berdepan dgn orang ramai?? Jangan segan2 ye PM Fai Shaklee / SMS: 0197428120... InsyaAllah setiap penyakit ada penawarnya ^__^







Fai (Nurfairuz)
Shaklee Independent Distributor 
ID Shaklee : 852741 
HP: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com 



*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

1 comment:

nn lylyn said...

bagus info ni.sy pun tgh cari produk yang leh nampak muka segar2 gitu..

jom follow saya =) sy dh follow awak =) tq

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015