Recent Articles

Search This Blog

Loading...

Thursday, August 9, 2012

Lagiii kisah yang TERUJA dengan SHAKLEE COLLAGEN POWDER... Alhamdulillah


Semakin ramai yang teruja dan gilakan SCP (Shaklee Collagen Powder) ni… Fuhhh..!! Hari ni Fai nak bakar uolss dgn TESTIMONI BEST dari salah seorang rakan Fai... Sebelum ni, katanya kulit tangan dia ala2 kulit katak puru (dia yang cakap ye bukan Fai)… Alhamdulillah dengan izin Allah setelah 7hari penggunaan SCP, KULIT KATAK nya kembali licin…

Ujian klinikal yang telah dijalankan oleh Shaklee menyatakan penggunaan selama 8 minggu secara KONSISTEN untuk mendapatkan kesan2 seperti di bawah:

♥ Meningkatkan kelembapan kulit >> 90%
♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan >> 75%
♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan >> 71% 
♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan >> 69%
♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap >> 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti >> 55%
♥ Meningkatkan ketebalan rambut >> 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit >> 50%
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan

Faedah tambahan : Menyokong kesihatan sesendi dan menguatkan tulang. Membantu mengekalkan otot di dlm mata supaya lembut.


Jom baca kisah beliau... Di ambil dari SINI...
__________________________________________________________ 

berbalik pada kisah saya sendiri, yang tersalah guna produk...
nak dijadikan cerita, punya la taksub nak kulit licin dan lembap gitewwww, ter'over' guna 1 produk ni.....
yelaaa, bulan puasa dan duk dalam air-cond seharian pulak tu , kulit pun naik kering & menggelupas jerrr
apalagi, habis 2 belah tangan saya sapu, macam sapu losyen tuuuu..

rupa2nya, cream tu kene sapu nipis2 & sikit2 jerrr...
dapat kat saya, bantai sapu tak hengat duniaaa....bik kauuuu !!
esoknya terus naik bijik2 kecik dan sangat gatalllll..
tak tahan gatal, saya garu bagai nak gilerrrr..
hubby sy tengok pun, dah tak tau nak cakap apa...
siap pegi klinik ambik ubat, lega la sikit....dah surut bijik2 tu
tapi, kesan dari garu tu, meninggalkan parut yang tersangat hodohhhh dan merekah2.......
saya sendri pun rasa tensen gilerrr bila tengok.....


apa saya nak guna utk repair kulit saya dengan cepat???
kebetulan pulak, Shaklee baru jer launch produk baru iaitu Collagen Powder..
klinikal test menyatakan kesan terbaik adalah selepas 8 minggu....

8 minggu?? takkan aku nak tunggu sampai 8 minggu??
tapi saya yakin dan cuba jugak Collagen Powder ni, walaupun tak dapat nak cantik sangattt sebelum raya, at least tak der la seburuk cam pic kat atas tu....
dan saya jugak baru dapat tahu ada jer breastfeed mommy ambik Collagen Powder nih
tidak mendatangkan mudarat pada diri sendiri or baby..
dengan penuh keyakinannya dengan produk Shaklee yg memang dah tahu
SELAMAT, BERKESAN & SEMULAJADI, tanpa campuran bahan kimia atau pengawet tiruan,
saya ambik jugak...
Alhamdulillah..semuanya dengan izin Allah s.w.t ^___^

selepas konsisten ambik Collagen Powder Shaklee selama 7 hari, kulit sy yg hodoh tu dah licin.....
cuma kesan parut still ada laahh...
yelaaa kan, Shaklee sendiri pun dah inform awal2, utk dapatkan kesan yg terbaik, kena amalkan Collagen Powder selama 8 minggu....

tapi kalo dah 7 hari guna, resultnya sangat2 hebat, apatah lagi 8 minggu..
mesti kulit lagi cantik & gebussssssss gitewwww......


p/s : nak letak pic tangan saya tu, tak boleh la kannn...auratttt..kalo muka, bleh jer tunjukkk.....ehhehe

so, saper2 yg teruja ngn Collagen Powder nih, & nk tengok sendiri, boleh emel saya di
momslurve@yahoo.com


Shaklee Collagen Powder nih, saya ambik secara konsisten, minum selepas berbuka puasa...
campur 1 sachet dalam bancuhan milo 1 mug....( i luv Milo....)
tiap2 hari minum

selepas 7 hari ambil Collagen Powder..
Alhamdulillahhhh....dah pulih sikit ^________^
apa kebaikan yg saya dapat, saya nak share kan dengan anda semua kat luar sana yang sukakan kecantikan...memang excited habisssss wa cakap luuuuuuu....T_______T (konon gangsterrr...)
yang mana baik, patut dihebah2kan ....supaya semua orang pun dapat manfaatnyaaa...
semuanya benar belaka...
 _________________________________________________________

Amacam, terujaaa tak?? Alhamdulillah... Dgn izin Allah kulit tangannya yg teruk tu dah semakin licin... Ni baru guna tunjuk gambar kulit tangan, belum lagi kulit muka. Erm,mesti licinnn gebuuu... (mode | tak sabar tunggu Collagen Fai sampai hari ni)...

>>> Psstttt, ramai yg dah borong Shaklee Collagen Powder ni... Alhamdulillah semuanya berikan feedback2 yang beesstttt.  Fai baru nak cuba hari ni... Anda bila lagi??

Sebarang pertanyaan tentang SCP ni jangan segan2 hubungi Fai ya.. I'm more than willing to help (>___<)


Fai (Nurfairuz)
Shaklee Independent Distributor 
ID Shaklee : 852741 
HP: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com 



*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

4 comments:

Qhaifa Nur said...

dah meningkat usia kulit pun berubah...collagen ni memang bagus....

Marya Yusof said...

As salam Fai,

Ok akak terpengaruh... Lepas raya & settle semua benda... Tolong post ke Peru boleh? hehehe... :)))

LYAfrina said...

menarik gak ni..tp harganya msti mahal kan.. mmg dari hari tu lya nk beli vitamin utk asya.. tgu lps2 raya la ye fai..nnti lya contact via fb

Fai CeritaCinta said...

usia dh meningkat wajib amik kolagen ni kak. hehe :D

kak Marya, ahaha... boleh2. akak roger2 Fai jer k :D

kak Lya,harganya setanding kualiti. berbaloi dgn amount ug di invest. hehe..

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Total Wellness Program

Anti-Aging
Vivix

Anti-Oxidants
CarotoMax, Vitamin C, Vitamin E, Vivix

Athma, Sinus (Resdung), Allergy, Hives (Gegata), Eczema
Alfalfa, B Complex, Vitamin C

Breastfeeding Set
Vitalea, B Complex, Vitamin C, Alfalfa, ESP, Ostematrix, Omega Guard, Performane Drink

Children's Health
Chewable Vitalea, Chewable Vitamin C, Omega Guard, MealShake

Confinement Set
Vitalea, B Complex, Vitamin C, Zinc, Vitamin E, ESP, Omega Guard

Diabetes Set
Fiber, GLA Complex, B Complex, Vitamin C

Gout Set
Fiber, Performance Drink, Omega Guard, Alfalfa

Immune Booster
NutriFeron

Men's Health
Vitalea, B Complex, Vitamin C, Vitamin E, Ostematrix, Omega Guard, PD

Preggy Mommies
Vitalea, B Comples, Vitamin C, ESP, Ostematrix, Omega Guard

Skin Care
B Complex, Vitamin C, Vitamin E, ESP, Ostematrix, Vivix

Students' (12 years ++)
Vitalea, B Complex, Vitamin C, Lecithin, Omega Guard

Weight Management
Fiber, Lecithin, Cinch Shake Mix, Cinch energy Tea Mix

Individuals that don't like pills @ tablets
Meal Shake, ESP, Vivix, NutriFeron