Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, August 3, 2012

TESTIMONI SHAKLEE COLLAGEN POWDER: Ramai yang teruja... Nak raya dah tau, jangan menyesal...

Ni bukan overclaim ye... Semua ni hanyalah perkongsian dari customer dan kawan2 yang dah mencubanya... Cuba dulu, baru tau kesannya mcm mana. Hehe...


credit


creditcredit


creditcredit
Teruja tak??? Besttt kan??? Sesiapa yg nak cari kolagen dan nak cantik menjelang raya jom lah try Shaklee Collagen Powder ni... 


Terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu* Feedback dari penggemar kolagen, ternyata harga Shaklee Collagen Powder ni memang mampu dimiliki... Memang berbaloi... (>___<)Fai (Nurfairuz)
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852741
HP: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

2 comments:

IntaNBerliaN said...

wah... semuanya komen yg positif.. :-)

Qhaifa Nur said...

lega rasa hati....positif yg komen

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015