Recent Articles

Search This Blog

Loading...

Monday, August 13, 2012

Testimoni: Selepas bermasker dengan SCP (Shaklee Collagen Powder), kulit muka terasa lebih halusss dan lembuttt...


Hari ni Fai nak share testimoni sendiri pula. Hehe... Kolagen Fai sampai Jumaat lepas. Malam tu sebelum tidur pakai masker SCP dulu. Masuk hari ni baru hari kedua Fai pakai SCP ni sebab kes terlupa. Malam tadi teringat, baru pakai balik. Sekarang Fai letak kolagen tu kat tempat yg senang nampak, so takde lah terskip lagi. Rugiii wooo kalau terskip. Haha...

Apa yg Fai rasa lepas berkolagen ni?? Memang rasa sangat besttt. Masa bermasker tu rasa tegang betul kulit muka. Pakai tak lama pun, dalam 15 minit jer. Lepas tu basuh mcm biasa dan terus tidur. Bagun pagi memang rasa sangat besstttt..! Baru pakai 2 kali dah terasa besttt... Besttt sebab kulit muka tak berminyak, rasa kulit muka  halusss dan lembuttt semacam jer... hehe.. Sangat suka ok..!! Tak sabar nak tunggu result after 8 weeks...  (>___<)






Antara bahan utama Shaklee Collagen Powder ni adalah Ekstrak Pfafia... 

 


SCP (Shaklee Collagen Powder) mengandungi EKSTRAK PFAFFIA yg digelar sebagai GINSENG BRAZIL yg bila digabungkan dgn ekstrak biji benih Camelia japonica dapat menyokong pembentukan kolagen dan asid hialuronik. Dengan kemampuannya untuk mengikat jumlah air yg besar, asid hialuronik memainkan peranan penting dlm MENGHIDRATKAN TISU BADAN dan MEMBUATKAN KULIT LEMBUT, LEMBAP dan RATA...

(sumber: Shaklee Collagen Powder Booklet)



Sebab tu lah ramaiii yg dah teruja dengan Shaklee Collagen Powder ni... Anda bila lagi?? Sempat lagi ni nak transform cantik Raya nanti... Jom la cuba..! Order sebelum/pada 15hb untuk penghantaran sebelum Raya ye ♥ ♥ ♥



Fai (Nurfairuz)
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852741
HP: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com



*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

1 comments:

Kakzakie said...

Ramai yg mengwar-warkan dalam blog tapi kakak belum pernah cuba. Jiran kakak ada juga buat kat rumah dia panggil kami tapi sayangnya masa tu kakak tak dapat pergi..

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)