Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, October 22, 2012

TESTIMONI ESP: "...after 2 minggu consume ESP memang terasa ada perubahan..."

Entri kali ni Fai tak nak membebel panjang2... Cuma nak share testimoni Cik Hani tentang vitamin2 yg beliau ambil untuk masalah kulitnya... Sebelum ni Cik Hani ada makan vit C tapi dari brand lain, tapi katanya tak jadi apa2 pun... Hati2 ye dgn suplemen yg anda ambil. Jangan ambil sebarangan suplemen, kang menyesal tak sudahhh anda yang merana.....


Apa yg Cik Hani bagitahu...

"...after 2 minggu consume ESP memang terasa ada perubahan......" 

"...lepas sebulan memang sangat2 berpuas hati dgn produk ni..."

credit
Tak nak ker cantik berseri macam Cik Hani kte ni??  

Amacam, dah berubah pikiran tak??

Nak beli ESP 2 tin??

Anda akan menyesal kalau tak beli ESP pada harga promosi ni..

Percayalah... 

Fai tak paksa, keputusan di tangan anda...(>___<)Anything, feel free to contact Fai ya... I'm more than willing to help...


Fai (Nurfairuz)
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852741
HP: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015