Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, October 10, 2012

Testimoni ESP untuk BF mommyApa kata Puan Puteri selepas beliau sendiri menjalankan ekpserimen ESP ini...

Terbukti memekatkan susu ibu, baby kenyang lebih lama. Dah buat eksperimen pun!

Ini dua botol EBM, yang kekuningan dan pekat ialah EBM yang saya dapat bila minum ESP 2 kali sehari. 


 

Note: Susu ibu mengandungi antibodi natural walaupun ibu tak makan apa2 supplement. Tapi dengan makan supplement kualiti susu ibu dapat dipertingkatkan. Harap maklum. Susu ibu tetap yang terbaik (tanpa Shaklee pun dah terbaik ok)

Berminat nak cuba ESP sementara harga promosi ni?? Feel free to PM Fai CeritaCinta atau hubungi Fai seperti nombor di bawah.. I'm more than willing to help.. (>___<)
 

Fai CeritaCinta
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852741
HP: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

1 comment:

IntaNBerliaN said...

bagus ni.. dpt free lagi :-)

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015