Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Saturday, October 13, 2012

Why Pregnant Women Should Eat More Protein?

Sikit info tentang kepentingan protein untuk ibu2 yang mengandung... Sumber asal dari SINI... Fai tak translate sebab nanti "pelik" bunyinya... Haha.. (sebenarnya malas nak buat ayat sendiri... gune en google untuk translate memang pelik bunyinya kan?)..

Semoga ianya bermanfaat...




PROTEIN essential for your BABY'S BRAIN GROWTH - your baby's brain starts developing from the time that an embryo starts to develop inside the egg.


PROTEIN aids in MUSCLE GROWTH AND REPAIR - is good for your baby because every human needs some form of muscle. Muscle is what helps your baby learn to hold his head up, which is very important for the growth of your little one


PROTEIN provides you with the nutrients and antioxidants you need to keep your immune system healthy - Protein is much easier for you and your baby to digest and does a lot of work on your immune system to keep you and your little one as healthy as can be.



___________________________________________________


ESP for preggy mom >>> for a healthier pregnancy-well grown fetus, membantu mengurangkan ketakselesaan ketika hamil... 

Bulan ni memang ramai ibu mengandung yang beli ESP... Untuk diri sendiri dan juga untuk baby dalam perut... Yelah, siapa yang tak nak tengok anak yang dilahirkan tu sihat walafiat kan?? Rata-rata semuanya terus beli 2-3 tin ESP... 2 tin untuk kegunaan 6 bulan... 3 tin untuk kegunaan 9 bulan... Memang sangat affordable... Percayalah...  (>___<)



Nak order ESP?? Meh contact Fai...

Fai CeritaCinta
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852741
HP: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

1 comment:

IntaNBerliaN said...

wah byknya dorg beli, sampai 2 3 tin terus yer..

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015