Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, November 29, 2012

Saya mahu hamil...



Hari ni xde idea nak menulis.. hehe... Cuma nak share satu zikir yg boleh diamalkan untuk mendapatkan cahaya mata. Anak tu sebenarnya rezeki. Allah lebih mengetahui apa yg terbaik untuk kita suami isteri. Cepat atau lambat PASTI ada hikmahnya. Tapi tak salah untuk kita berusaha. Salah satunya, boleh lah cuba amalkan zikir ni...



credit

 
“Ya Waahid!” 

Bagi pasangan yang belum mempunyai cahayamata dan tersangat ingin untuk menimangnya, amalkanlah zikir ini sebanyak 190x setiap kali selesai menunaikan solat 5 waktu selama satu bulan dan selama itu juga hendaklah berpuasa sunat Isnin & Khamis, In shaa Allah…


Ya Allah! Ya Tuhan kami, dengan menggunakan sebahagian daripada nama-nama-Mu yang baik ini, kabulkanlah permintaan kami. Dikau telah menjanjikan akan mengkabulkan permintaan mereka yang berdoa dengan menggunakan nama-nama-Mu. Kabulkanlah permintaan kami ya Allah, janganlah Dikau sia-siakan doa kami ini.








Pengambilan supplement juga sebagai salah satu usaha yg boleh kita lakukan untuk mendapatkan cahaya mata... In shaa Allah dgn izi-Nya jua...

Tips cepat hamil dengan GLA Complex Shaklee








Fai CeritaCinta
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852741
HP: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

6 comments:

Kakzakie said...

Kakak dah tutup production sekarang. Anak-anak dah besarlah Fai. Amalkan pada yg belum lagi...

psst: pergi gathering kat rumah che Mat Gebu tak Sabtu ini? Org KL nak jumpa org Johor tau.

Fai CeritaCinta said...

hehe.. kak zakie, thanks bgtau. fai tak pegi, husband ade keje... msti ramai blogger yg ada nnti kan

Qhaifa Nur said...

samalah dgn Kakzakie dh ttup kilang he..he..
moga jika diamalkan pada mereka yg nak anak, akan termakbul impian........

seronoknya Kakzakie, sure ramai blogger yg hadir..........

Fai CeritaCinta said...

hehe.. (>___<)

Deqla manjew said...

ehh dear..dah terslh tmpt komen daa.. ingatkan komen awk kat bawah..hihi...xpela, pndai2 la eh awk pindahkan komen tu nnti..haha

Marya Yusof said...

As salam Fai,

Apa2 jua usaha kena ada kan Fai! Thank you dik :))

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015