Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, November 12, 2012

Testimoni Alfalfa: Tarbukti mampu atasi masalah keputihan wanita...

Sedikit intro tentang keputihan:

Keputihan ni cecair atau lelehan lendir yg keluar dari faraj wanita. Keputihan biasanya berwarna jernih atau kelabu keputihan. Kalau warna tak berubah kekuningan atau kehijauan, bermakna tiada jangkitan kuman. TAPI AWAS jika ianya berbau hanyir atau terdapat radang dan kegatalan pada faraj kerana ianya menandakan anda mengalami JANGKITAN.


Jom baca apa kata mereka selepas menggunakan Alfalfa untuk mengatasi masalah keputihan..  (>___<)Jommm dapatkan Alfalfa Shaklee untuk membantu masalah keputihan anda... (>___<)
Special price, sebab bulan ni promosi Alfalfa...
Harga yg memang mampu dimiliki semua...

pssttt: majoriti customer Fai terus beli Alfalfa size (L) sebab harga sangat2 murahhh dari biasa..
Fai CeritaCinta Shaklee
Independent Distributor
ID Shaklee : 852741
HP: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015