Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, November 15, 2012

Testimoni Collagen Powder: Masalah jeragat bertahun-tahun pudar dengan 3 kotak Shaklee Collagen Powder... Bonus - kulit semakin lembuttt, semakin cerah..

Salam Maal Hijrah buat semua... Semoga tahun baru ni kita memperbaiki diri, semoga kita semua menjadi lebih hebat daripada tahun lepas (>___<)

Hari ni fai nak bakarrr anda dengan testimoni bergambar pengguna tegar Shaklee Collagen Powder.. Fai tak nak claim melampau, TAPIII bagi Fai testimoni ni memang sgt2 mengujakan... Parut jeragat dah takde, muka licin, glowinggg, gebuus, kesan kulit terbakar dah takde... Sangat2 cantikkk..! Perubahan yg sgt2 ketara..! Memang beza sebelum dan selepas menggunakan Shaklee Collagen Powder.. Semua ni lepas beliau bereksperimen dgn 3 kotak kolagen, esp, set d...   


Fai tak nak claim melampau pasal ni... Jom tengok sendiri gambar tuan punya badan...

















 
Shaklee mempunyai Collagen yang sangat hebat dan terkemuka. Dengan pengambilan yang konsisten, ini yang SCP dapat berikan untuk anda. Dengan saiz molekul yang kecil, SCP mampu menyerap dengan lebih effective dan memberikan kesan positive seawal 8 minggu penggunaan!









Jika anda lihat dalam gambar diatas, bilangan asid amino dalam molekul biasa (300000 dalton) sangat besar dan sukar diserap oleh tubuh..bukan tidak diserap langsung tetapi drpd 100% mungkin yang sampai kedlm sistem cuma beberapa %, secara mudahnya kurang dari 100%.

Berbeza dengan SCP, bilangan asid amino cuma 3 (1000 dalton) dan ini memudahkan penyerapan kedalam sistem badan. (Penyerapan Unggul) Jadi tiada yang terbazir dan kesan nya akan dapat dirasai lebih cepat!

Sebab tulah shaklee collagen powder sgt istimewa berbanding kolagen lain dipasaran. Dan bagi yang inginkan kesan yang cepat, memang sesuai sangat ambil kolagen ni..pengambilan B Complex, vitamin C dan vitamin E juga sangat membantu kulit dengan pengambilan yang konsisten, cuma ianya ibarat menaiki kereta, jika ada budget lebih, kenapa tidak naik flight kan? Dengan kolagen, kesannya boleh dilihat dengan cepat!!


credit




Tengok jer testimoni ni... yang pregnant tetibe rasa nk bersalin cepat semata2 nak makan collagen ni. hehe... Sebabnya jeles bila tgk org lain cantik... Mana boleh tahan tengok orang lain cantik, kita pn nk cntik jugak.. betul tak?? hihi..


Anda mcm mana??

Jangan pikir lama sangat ye... rugiii nanti... (>___<)




Fai CeritaCinta
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852741
HP: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com



*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015