Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, February 26, 2013

Omega untuk diet???

Kita biasa dengar omega 3 ni bagus untuk perkembangan minda terutamanya untuk kanak2... Tapi tahukah anda yang Omega 3 dapat membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak?? Jeng... jeng... jeng... Jom baca untuk tahu lebih lanjut...credit


Bagaimana??

>>> Omega 3 membantu proses pembakaran lemak dengan lebih cepat dengan membantu badan anda memberi tindak balas yang lebih baik kepada hormon LEPTIN
 

>>> Leptin akan menghantar signal kepada otak anda untuk mengurangkan selera makan yang akan menyebabkan anda kurangkan kuantiti makanan yang mana menyumbang kepada penurunan berat badan

>>> Leptin meningkatkan kadar metabolisma badan dengan cara meningkatkan pengeluaran thyroid (thyroid adalah untuk regulate metabolisma badan)

>>> Leptin juga menyebabkan badan anda untuk membakar dan menukarkan lemak kepada tenaga


 

Thanks Sis Rabihah for this info (>___<)


Omega 3 terbaik pilihan Fai semestinya OMEGA GUARD SHAKLEE... Kerana Shaklee menggunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal teknologi terkini dalam penghasilan omega. Pastikan juga omega 3 yg anda ambil mempunyai kandungan EPA dan DHA yg TINGGI ya..Testimoni diet dengan Omega Guard:
Sharing is caring! 


Fai CeritaCinta
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852741
HP: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015