Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, March 12, 2013

"Aku Ada Kerna Kau Ada" (12 Mac 2011 - 12 Mac 2013 )

Sabtu, 12 Mac 2011... Kenangan terindah yg takkan Fai lupakan sampai bila2... Tak dapat nak gambarkan perasaan time tu.. Hihi... Hari ni genap 2 tahun.. Sekejap jer... Rasa mcm baru jer nikah. hihi... Susah senang, pahit manis hidup rumah tangga ni lumrah. Kalau takde semua tu tak "kick" la kan.. Xde warna warninye... hehe.. Apa pun, kita perlu sentiasa perbaiki kesilapan diri. Sentiasa muhasabah diri. Yelah, manusia ni tak terlepas dari kesilapan..... 


Lagu "Aku Ada Kerna Kau Ada" ni special dedicated to Mr Hubby MHaidir.. Abang, terima kasih sangat2 sebab sentiasa menjadi TULANG BELAKANG sayang... Love u till the end.....Cinta adalah anugerah yang Kuasa
Sang bila terasa betapa indahnya
Sungguh lemah diriku
Tak berarti hidupku
Bila tak ada dirimu

Andai ku bisa akan ku balas
Semua yg pernah engkau berikan
Terima kasih dariku
Atas ketulusanmu
Menyayangi diriku

Aku ada karena kau pun ada
Dengan cinta
Kau buat diriku hidup selamanya

Andai ku bisa akan ku balas
Semua yang pernah engkau berikan
Terima kasih dariku
Atas ketulusanmu
Menyayangi diriku
1 comment:

Marya Yusof said...

As salam Fai,

Happy anniversary! Cantiknya jadi pengantin...kecil molek! :))

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015