Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Saturday, April 6, 2013

TESTIMONI: Muka bebas jerawat selepas konsisten mengamalkan Shaklee

Gambar yang sebelah kiri, penuh jerawat merah-merah di muka beliau... Memang sangat jelas. Muka pun nampak teruk dengan jerawat yang tak surut-surut tu. Tapi selepas consume ESP, B Complex, Vitamin E, Vitamin C dan GLA Complex... Selepas 3 bulan, jerawat dan parut-parut jerawat hilang sama sekal... dan kulit beliau pun makin PUTIH BERSERI dan TIDAK KUSAM. Ini adalah kesan penggunaan ESP. ESP?? Yess... sebab ESP ni MENYIHATKAN SEL. Mana-mana bahagian kulit muka yang berjerawat dan berparut tu adalah petanda sel yang rosak dan mati, tanda-tanda bahawa sel tersebut tidak dapat digantikan dengan sel yang baru. InshaAllah dengan pengambilan ESP yang konsisten, ianya akan membantu menyihatkan sel. Bila sel dah sihat, secara tak langsung membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih BERKESAN ke dalam badan... dan inshaAllah kesannya lebih cepat... 
Tapi anda perlu ingat ye, Shaklee ni suplemen semulajadi. Kesan yang optimum hanya boleh dilihat selepas KONSISTEN 90 hari, kerana sel badan kita memerlukan 90 hari untuk betul-betul bertindak balas dengan vitamin yang kita ambil. (>__<)


picture credit to ummiirfan.com


Inginkan konsultasi berkenaan masalah kulit muka? Feel free to contact Fai... I'm more than willing to help.. InshaAllah...Fai CeritaCinta 
Shaklee ID : 852741 
HP & Whatsapp : 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015