Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, May 16, 2013

Hebatnya Susu Ibu






Beli online kat MPH.. Order Khamis, hari Isnin dah sampai... Sangat teruja. Hihi. Yelah, 1st kan.. Langsung xde pengalaman. Kena lah cari info ape2 yg patut... Fai bagi rating 10/10 bintang kat buku ni. Memang sangat2 membantu bakal ibu yg hamil anak sulung yg langsung takde pengalaman... hehehe..

Semoga perjalanan Fai untuk FULLY BF baby dipermudahkan dan semoga dilimpahkan rezeki yg melimpah ruah untuk "si tembam" dalam perut ni. hihi...


Antara petikan dalam buku ni...

Susu ibu berubah komposisinya bergantung kepada keperluan bayi. Susu formula KEKAL SAMA tanpa mengira keperluan bayi.


Susu ibu berubah mengikut usia bayi

Susu ibu untuk bayi pra matang mempunyai kandungan protein yang sangat tinggi, susu ibu untuk bayi berusia 8 bulan lebih tinggi kandungan kalorinya daripada bayi berusia 1 bulan.


Susu ibu berubah mengikut keadaan cuaca

Dalam cuaca yang sangat panas, susu ibu mengandungi lebih banyak air, dalam cuaca sejuk susu ibu mengandungi lebih banyak lemak.


Susu ibu berubah rasanya mengikut apa yang dimakan oleh ibu

Jadi, bayi anda didedahkan kepada rasa yang berbeza sepanjang bulan-bulan awalnya. (adakah anda ingin memakan makanan yang sama setiap hari selama 6 bulan? mustahil..)



_____________________________

Alhamdulillah dah mula nampak tanda-tanda "cecair emas" keluar... (>_____<)





Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015