Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, September 3, 2013

Baby Shaklee Saya
  
Alhamdulillah Fai selamat melahirkan baby boy, 24 Julai, 7.47am...

Berkat istiqamah dengan Shaklee,inilah hasilnya... Baby Shaklee - Adam Hussin... Hihi... Apa yg fai ambil...

Pregnant:
>> ESP
>> Vitalea
>> B complex
>> Ostematrix
>> Omega

Berpantang dan Menyusu:
>> ESP
>> Vitalea
>> B complex
>> Ostematrix
>> Zinc
>> Vivix


Masa pregnant takde sakit2 pinggang dan krem.. HB pun cantik jer, last check up HB 13.2... Energetic, 3 hari sebelum deliver sempat lagi COD vitamin. Hihi...


Masuk labour room 3.00am, 7.47am selamat bersalin baby boy seberat 3.0 kg.. (siapa kata mkn vitamin baby besar?) 


Berpantang dgn Shaklee memang best.. Luka jahitan tak rasa perit/sakit. Berpantang hari ke-18, Fai dah ikut beraya. Hihi... Walaupun tak cukup tidur, tapi badan tak penat. Orang cakap baby boy ni kuat menyusu, tapi Alhamdulillah setakat ni takde rasa penat2 lagi dan susu pun meriah (tapi kena lah amalkan konsep Supply vs Demand ye..)


Shaklee bukan sahaja mengubah kehidupan Fai dari segi kewangan tetapi mngubah kepada kesihatan yg lebih baik.. Really fall in LOVE with Shaklee... Hanya yg dah cuba jer akan tahu INDAHnya BERCINTA dengan SHAKLEE...


Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com
*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015