Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, February 17, 2014

Tommie Tippee Explora Easiflow

Sabtu lepas belikan Adam Tommie Tippee Easiflow ni untuk dia belajar minum air guna cawan. Mule2 ingatkn nak belikan yg biasa je, tpi jenis mcm tu airnya senang melimpah. Untuk umur mcm Adam ni tak sesuai sbb boleh sebabkan tersedak..

Harga Tommie Tippee Easiflow ni agak mahal, dlm RM30.. Tapi sangat berbaloi. Airnya takkan keluar selagi Adam tak "suck" muncung cawan tu. Kelakar tengok gelagat Si Adam ni.. Dia tak pandai "suck" lagi, digigit2 nya muncung cawan tu. Hihi...


Mommies yg baru nak ajar bby korang minum guna cawan, highly recommended beli Tommie Tippee Easiflow ni..


3 comments:

izan mama mia said...

baguslah dh ajar minum dalm cawan comel ni..nnt lama lama terus gn cawan biasa

sal ya said...

Aus br je 6 bln tp minum guna cwn dah. sm mcm abang dia.

p/s: sis, blh tlg remove tak word verification. letih nak taip tiap kali nak bg komen. hehe...

Fai CeritaCinta said...

@izan mama mia: harap2 adam cepat adapt la dgn cawan ni..

@sal ya: wah, pandai aus. si adam ni masih belajar lagi. sis, fai dh remove word verification tu. tq for reminder :-)

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015