Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, February 4, 2014

Vitalea Shaklee, Multivatimin Ke-2 TERBAIK di Dunia

Dulu masa zaman sekolah makan multivitamin sebab tak nak badan penat.. Ingat lagi, masa tu multivitamin tu warna merah. Bila pegang lama sikit nanti warnanya akan luntur ke tangan. Memang langsung tak tahu tentang vitamin semulajadi dengan vitamin sintetik ni. Main makan je...

Sejak dengan Shaklee, baru Fai tahu yg Fai pernah makan dulu rupa-rupanya vitamin sintetik. Better late than never. Sekarang pilihan Fai off course la Shaklee, 100% SEMULAJADI dan HALAL.

Multivitamin Shaklee dikenali sebagai Vitalea. Merujuk kepada website Multivitamin Reviews and Comparison, Vitalea adalah MULTIVITAMIN KEDUA TERBAIK DI DUNIA. Alhamdulillah pilihan Fai adalah antara yang terbaik..








Jom baca FAKTA Tentang Vitalea
  • Multi-vitamin PERTAMA dan mineral pertama yang dicipta di dunia.
  • Asalnya dikenali sebagai "Vitalize-Mineral" dan disingkatkan sebutan kepada "Vita-Min" dan perkataan vitamin yang disebut kini adalah asalnya dari Shaklee.
  • Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya daripada cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yg dikenali sebagai Vitalea.
  • Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting seperti yang disarankan oleh RDA.
  • Dihasilkan dengan kaedah teknologi terkini yang disebut "EXPLO-TABS"
  • Tablet multivitamin yang PALING PANTAS DI DUNIA TERLARUT dalam air dan usus manusia.
  • Mineral dalamnya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan pantas dalam usus kecil.
  • Ujian Klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vitalea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakitnsebanyak 65%



inilah rupa multivitamin Shaklee. credit pic to naturalvitamin2u.com




Jika diambil setiap hari, Vitalea mampu:
  • Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik.
  • Mengandungi beta karotena yang membantu dalam mengekalkan pertumbuhan, penglihatan dan pembinaan tisu.
  • Mengandungi kalsium, fosforus dengan vitamin C dan D untuk kesihatan tulang dan gigi.
  • Biotin dan asid pantotenik membantu untuk memetabolismekan lemak dan karbohidrat dalam tubuh
  • Vitamin B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah.


Vitalea Shaklee, sebotol 120 biji hanya hanya RM88.75 
Sebiji cuma RM0.75
Sehari anda cuma perlu laburkan RM1.50 untuk kesihatan menyeluruh secara optimum. 



Fai dah makan Vitalea ni hampir 3 tahun. Alhamdulillah sepanjang 3 tahun ni tak pernah kena sakit teruk, tak pernah ke klinik kerana tak sihat. Masa pregnant dulu pun HB mantain 13.0 sampai masa nak bersalin. Menyusukan Adam pun badan tak penat.. Setiap hari Fai wajib telan Vitalea 2biji lepas lunch, rasa bersalah pada diri sendiri if terskip makan Vitalea. Hihi..





Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015