Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, March 20, 2014

Quranic Law of Attraction

Dah setahun lebih beli buku ni tapi tak habis2 lagi.. Bertekad nak habiskan dalam masa DUA HARI ni... Banyakkk lagi buku yg Fai beli tapi tak baca. Hubby memang bising la kalau die tahu. Hihi.. Fai memang sukaaa shopping buku, kalau pergi kedai buku tu kadang2 boleh habis RM100 untuk buku sahaja. Tapi nak baca tu tak terbaca-baca lagi. Nampaknya buku2 lamaaa yg masih belum habis bacaaa tu nak kena susun biar nampakkkk. Barulah datang semangat nak khatamkan semua buku2 tu.. Hehe..

 


Quranic Law of Attraction -  Serlahkan potensi diri secara optimum dengan kuasa tarikan berteraskan Quran

Berminat nak tahu lebih lanjut tentang supplement Shaklee? Feel free to contact Fai.. I'm more than willing to help.. InshaaAllah..Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015