Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, April 18, 2014

Dah pandai mengemas..

24 April ni genap Adam 9 bulan.. Dah berakal, ada je yang akan dibuatnya. Tengok la tu apa yg dibuatnya dengan kotak poslaju ibu. Habis koyak dikerjakan. Lekaaaa betul... Panggil pun dia buat tak tahu je.. hihi..Alhamdulillah Adam masih FULLY BREASTFEEDING... Masih ada rezeki untuk Adam. Antara tips yg Fai amalkan, Fai konsisten minum ESP dan makan Alfalfa untuk membantu penghasilan susu.. Makan pun kena jaga, banyak makan sayur dan buah-buahan. Air masak memang kena minum banyak, sehari wajib habiskan 3 liter...
Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015