Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, May 16, 2014

Jangan beli ESP dan Vitamin E.......

Jangan beli ESP dan Vitamin E....... jika anda tak nak kesan seperti dalam gambar dibawah...









Testimoni husband Fai tahun 2011. Masa tu teruk dia kena chicken pox, penuh satu muka bekas chicken pox tu... ESP dengan Vitamin E memang setiap hari Fai bagi, tak pernah skip. Vitamin2 yg lain tu ade la makan juga, tapi DUA ni (ESP dengan Vitamin E) memang KONSISTEN setiap hari... Alhamdulillah kesan parut tu semua pudar dan hilang dalam masa 3 bulan.. Time tu kebetulan nak raya, nasib la sempat transform cantik sebelum raya.. Hihi... Ramai tau sebenarnya yg tak percaya dulu muka husband teruk macam ni. Tapi inilah realitinya.....





# Rahsia cantik dengan ESP

Protein penting kepada mereka yang ingin kulit yang cantik dan TON WARNA YANG SEKATA. Mereka yang mempunyai bekas jerawat yang berwarna hitam adalah disebabkan kekurangan protien untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel mati.

ESP ni PROTEIN dan ia juga MENYIHATKAN SEL. Mana-mana bahagian kulit muka yang berjerawat dan berparut tu adalah petanda sel yang rosak dan mati, tanda-tanda bahawa sel tersebut tidak dapat digantikan dengan sel yang baru. InshaaAllah dengan pengambilan ESP yang KONSISTEN, ianya akan membantu menyihatkan sel. Bila sel dah sihat, secara tak langsung membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih BERKESAN ke dalam badan... dan inshaaAllah kesannya lebih cepat..



# Rahsia cantik dengan Vitamin E

Vitamin E penting dalam melindungi sel kulit dari cahaya ultra violet, pencemaran, dan unsur-unsur lain yang menghasilkan sel merosakkan radikal bebas. Radikal bebas boleh merosakkan kulit dan menyebabkan kulit muka mudah berkedut (mempercepatkan penuaan).


Yang bestnya, Vitamin E Shaklee ni dah diimproved formulanya with GRAPE SEED.
Mengikut kajian saintifik Minyak Biji Anggur (grape seed) terbukti amat baik untuk AWET MUDA dan memelihara KECANTIKAN badan jika mengamalkn secara konsisten.





Untuk kesan yg OPTIMUM, ESP dan Vitamin E ini juga boleh dijadikan masker semulajadi...

Meh klik link ini >>> Masker semulajadi dengan Vitamin E dan ESP





Korang... Raya tak lama lagi, jom cantik dengan Shaklee (>___<)





Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

1 comment:

Izyan said...

fai hihi..jemput singgah blog kte
www.nutriemom.blogspot.com

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015