Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, May 5, 2014

Misi Duit Raya

Sekarang ni dah masuk bulan Rehab.. Hari ni dah pun 5 Rejab.. Lebih kurang 55 hari lagi nak sambut Ramadhan. Rinduuu dengan Ramadhan.. Tahun lepas Fai tak dapat puasa penuh sebab tengah sarat, inshaaAllah tahun ni boleh puasa penuh. Excited nak sambut Ramadhan tahun ni sebab ada Adam. hehe.. Macam mana la agaknya gelagat si kecil tu time berbuka dengan sahur nanti. 


Ok, berbalik kepada tajuk atas tu >> MISI DUIT RAYA.. Ya, bulan ni Fai ada buat satu misi untuk anak2 buah Shaklee kumpul duit raya. Memang ramai yg berminat.. ada yg nak duit raya RM200.. ada yg nak duit raya RM500.. ada yg nak duit raya RM1,000... Fai guide mereka semua ikut kemampuan masing2. Takkan la baru join member terus nak dapat duit raya RM1,000.. Memang tipu la. hehe..




Siapa yg tak nak EXTRA INCOME untuk raya kan?? Yela, bila raya je macam2 yg kita nak beli. Offcourse la beli baju raya, nak bagi duit raya kat parents, adik2, anak2 sedara.. memang banyakk nak guna duit.. Bonus Shaklee bulan may ni akan dibayar pada 15 Jun, dan bonus pada bulan Jun pula akan dibayar pada 15 Julai.. Ada 2 BULAN untuk MISI DUIT RAYA ini.. Jika sebulan RM200.. dua bulan dah dapat RM400.. banyakkk tu, siapa yg bagi RM400 sekelepuk macam tu je kan? Hihi..

Untuk misi duit raya ni, Fai hadkan kuota untuk 3 ORANG SAHAJA.. 
Kerana Fai nak fokusss kat 3 orang ni untuk bantu anda dapat bonus sekurang2nya RM200 pada bulan May dan Jun ini. 

Dengan syarat:
>> komited - buat semua yg disuruh
>> dengar cakap mummy (Fai)
>> sanggup korbankan masa tidur

Lagi bagus jika anda dah pun jatuh cinta dengan produk Shaklee.. <3


Jika anda berminat nak join MISI DUIT RAYA ini, anda cuma perlu keluarkan modal RM75 untuk keahlian seumur hidup.. dan Fai akan masukkan anda dalam secret group Infinite Limit. Secret group di mana Fai coaching anak2 buah Shaklee, di mana tempat Fai berkongsi rahsia kejayaan dan rahsia menjadi WAHM... Rahsia merketing.. Rahsia magnet kekayaan... Banyakkk la lagi rahsia dalam tu.. dah nama pun secret group kan. Hihihi...



Jangan segan2 contact Fai ya.. (>___<)



Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

5 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Dalam bisnes ni memang kena rajin Fai.. baru misi tu tercapaikan... tabk boleh hangat2 tahi ayam jer.. busuk jer dapat nanti kan :)

Diana Rashid said...

Untung siapa2 join shaklee ni ye....

Umi Qi said...

Wahhhh hebat lah fai....chaiyok2....mesti anak2 buah fai rasa bangga tau sbb ada kempen nak misi duit raya yeyyy

tenku butang said...

Haiii.. cakkkk..
done follow sini no. 131,
sudi-sudikanlah follow me back yea..
leh kita saling kenal mengenal,
kunjung-mengunjung selalu..
salam kenal yea.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

kalau minat kucen leh follow blog
teman yang lagi satu gak..
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

bunga_rose said...

tak penah lg cuba produk shaklee ni, tunggu nak mengandung pulak nnt baru nak cuba hihiih

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015