Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, June 11, 2014

Cinch Energy Tea Mix, rasa segar walaupun seharian berjalan..







Maklumat am tentang Cinch Energy tea Mix:


Adunan Proprietari Teh Putih, Merah dan Hijau Matcha yang ada umph!
Teh eksotik putih, merah dan hijau matcha dipetik dan diadun dengan berhati-hati untuk mewujudkan minuman luar biasa hebat.  Ia dapat MENINGKATKAN TENAGA secara semulajadi dan rasa nyaman.

•    Selamat, peningkatan tenaga semulajadi.  Diminum secara panas atau sejuk.
•    Merupakan alternatif minuman bergula dan kopi terbaik.
•    Peningkatan tenaga segera.
•    Bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan

Satu kotak, 28 sachet.




Cinch Energy Tea Mix ini bukan sahaja untuk meningkatkan tenaga, malah ianya lebih dari itu...

1) Rendah kandungan Kafein (Teh Putih)
2) Membantu merendahkan tekanan darah tinggi
3) Mengurangkan kolestrol
4) Melindungi jantung dan peredaran darah seluruhnya
5) Menguatkan tulang
6) Antibakteria dan antiviral
7) Menggalakkan kulit yang sihat
8) Mengurangkan gula dalam darah. Membantu mengurangkan gejala kencing manis
9) Baik untuk pencernaan dan boleh mengelakkan cirit birit
10) Membantu melawan penyakit seperti athma dengan mengembangkan saluran pernafasan
Yang paling best, Cinch tea Energy Mix ini juga sangat sesuai diambil untuk anda yg sedang berDIET kerana kandungannya membantu untuk meningkatkan metabolisma badan dan juga membantu untuk membakar kalori. Jom  kita tengok fungsi setiap kandungan dalam Cinch Energy Tea Mix ini...
1) MATCHA GREEN TEA
  • antioksida yang sangat tinggi
  • energy booster
  • metabolisme boosterbakar kalori up to 4x
2) TAURINA
  • menggalakkan metabolisme
  • lebih bertenagalarutkan lemak
  • membantu menghasilkan otot tanpa lemak


3) WHITE TEA
  • membakar lemak-lemak berlebihan
  • menghalang penghasilan sel lemak yang tidak perlu
  • meningkatkan metabolisme
  • juga dikenali sebagai teh hijau bayi dengan mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau.

4) ROOIBOS RED TEA
  • melarutkan lemak
  • meninggikan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak
  • agen detox yang kuat

5) RED TEA
  • Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol -
  • pejuang kanser yang kuat
  • Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas
  • merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang tumor dari merebak

Testimoni:

Hari Isnin lepas, Fai travel dari Kelang ke Kluang Johor.. Sebelum bertolak tu, minum sepeket Cinch Energy Tea Mix dibancuh dgn 8 oz air masak... kami tak terus balik, tapi singgah dulu kat Ikea dengan Nilai 3. Berjalan 3 jam dalam Ikea dari 9.30am - 12.30pm.. Lepas tu 2 jam berjalan kat Nilai pula cari baju raya.. Hihi.. Alhamdulilah segar sepanjang perjalanan. First time Fai tak tidur dalam kereta. Boleh teman hubby drive. Biasanya belum sampai Seremban Fai dah terlelap. Hubby pun cakap tak penat drive... Adik yg minum pun bagi feedback best, dia cakap kaki tak sakit berjalan... 

Alhamdulillah... Memang best Cinch Energy Tea mix ni especially untuk anda yg nak travel, untuk student yg nak stay up study... Ni piala dunia dah nak dekat, memang nak kena standby Cinch Energy Tea Mix sebab hubby kaki bola. Bila hubby stay up tengok bola sampai lewat pagi, takde la esoknya dia penat nak pergi kerja. Hehe...








Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015