Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, September 12, 2014

Membeli sambil berkasih sayang

Membeli sambil berkasih sayang...

Setiap kali anda membeli 'Mealshakes Promosi ni >> Buy 3 Free 1... 10% dari hasil jualan akan disalurkan ke 2000 keluarga kurang mampu selama setahun. Pihak Shaklee mensasarkan pengumpulan satu juta ringgit untuk diberikan kepada 2000 keluarga kurang mampu dalam masa setahun ini.


Dahla dapat free 1 tin, sambil tu dapat peluang bantu mereka yang kurang mampu.. Best kan?


Mealshake promosi cuma RM341.25... Satu family boleh ambil, dari baby umur setahun sampai la nenek kita yang berumur 80 tahun. Best kan? Hihi.. Sebab mealshake ni multivitamin dalam bentuk serbuk, memang sesuai untuk semua.  Kalau orang dewasa, setin tahan untuk sebulan..untuk kanak-kanak, setin tahan untuk 2-3 bulan... 


Info Mealshake boleh klik link di bawah..

Tujuh sebab kenapa perlu belkan Mealshake untuk anak anda

Rita Rudaini pun ambil Mealshake??

Apa kata ibu-ibu yang dah try Mealshake??

Jika anda berada di sekitar Pasir Gudang, Fai boleh terus COD Mealshake ke rumah anda.. (>___<)Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015