Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, September 23, 2014

Pengedar Shaklee di Masai dan Pasir Gudang, Johor


Fai adalah pengedar Shaklee di kawasan Masai dan Pasir Gudang, Johor. Bagi sesiapa yg tinggal di Masai dan Pasir Gudang seperti Plentong, Megah Ria, Sierra Perdana, Masai, Taman Scientex, Taman Air Biru, Cahaya Masai... dan kawasan yang sewaktu dengannya... dan anda nak COD (cash on delivery) vitamin Shaklee, boleh contact Fai.. Penghantaran secepat mungkin. InshaaAllah... Siang anda buat pesanan, malam tu juga Fai akan hantar vitamin sampai di depan pintu rumah anda... dan yang penting stock sentiasa ada di rumah. So, no worries...


Anda ragu-ragu nak order vitamin Shaklee dengan Fai? Jangan bimbang, kerana Fai adalah pengedar sah Shaklee yang berdaftar. No ID Fai, 852741 (Nurfairuz)... Hampir setiap malam Fai akan membuat penghantaran vitamin Shaklee di sekitar Masai dan Pasir Gudang, Johor. Alhamdulillah pelanggan-pelanggan di sekitar Masai dan Pasir Gudang, Johor semuanya berpuas hati dengan penghantaran Fai yang CEPAT dan menepati masa yang telah dijanjikan. 
Yang paling best, anda juga akan dapat HARGA TERBAIK dari Fai... (^___^)


Apa tunggu lagi, khas untuk anda yang tercari-cari pengedar Shaklee di Masai dan Pasir Gudang, Johor... boleh la hubungi Fai untuk membuat pesanan Shaklee. Anda tidak perlu lagi tunggu 1-3 hari bekerja untuk vitamin sampai di rumah anda...


Tetapi..... tidak terhad di Johor Bahru sahaja ye.. Sebab hampir 90% customer Fai adalah mereka dari alam maya, yang mana penghantaran barang adalah melalui Poslaju ke seluruh Malaysia. Jaminan penghantaran adalah selama 1-3 hari bekerja.
Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com1 comment:

Mar Mansor said...

tau xpe..memang cepat..

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015